2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم میونشتم چرا پاک کردی  عزیزم من چند ساله یه حس گیجو منگی دارم  یه سری ویتامین خو ...

ببخشید غلط املایی زیاد داشتم..‌من فکر نمیکنم مشکلم افسردگی باشه چون افسردگیم از وقتی این گیجی اومد شروع شده یه روزایی که بهترم روحیم هم خوبه...‌من ویتامین زیاد خوردم ولی فایده ای نداشت

ببخشید غلط املایی زیاد داشتم..‌من فکر نمیکنم مشکلم افسردگی باشه چون افسردگیم از وقتی این گیجی اومد ش ...

منکه با خوردن یه قرص هورمونی شروع شد چند سال پیش من وسواس بیماری دارم از قذیم ازفرداش انگار اون قرص عوارض زیاد داشت ولی من حس میکردم ام اس گرفتم دیگه اینقدر تو خودم رفتم که افسردگی شدید گرفتم کلی دکترو دارو فایده ای نداشت البته بعدش مشکلات زیادی برام پیش اومد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منکه با خوردن یه قرص هورمونی شروع شد چند سال پیش من وسواس بیماری دارم از قذیم ازفرداش انگار اون قرص ...

ببین تا جایی که میدونی گیجی و منگی که از افسردگی باشه وقتی چند روز خودتو سرگرم کنی کمتر میشه بعد مدلش فرق داره با حسی که من دارم برای من با تکون دادن سر و با فعالیت کردن بدتر میشه درصورتیکه اگر از افسردگی باشه باید با فعالیت کردن کمتر بشه من مشکلم یه روز صبح خیلی اتفاقی شروع شد...‌یه سر درد گرفتم یا استامینوفن کدئین خوردم خوب شد سر دردم ولی این گیجی همچنان دست از سرم بر نمیداره گاهی اینقدر شدید میشه کا سرمو نمیتونم بالا نگه دارم حتما باید دراز بکشم یا تکیه بدم چون حس میکنم گردنم خسته ست و سرم سنگینی میکنه و اینکه چشمام گاهی شدیدا خشک میشه میسوزه انگار که خوابم میاد گاهی تمرکز و ندارم و حتی تعادلم کمه حس میکنم همش دارم روی هوا راه میرم انگار زمین زیر پام نیست

ببین تا جایی که میدونی گیجی و منگی که از افسردگی باشه وقتی چند روز خودتو سرگرم کنی کمتر میشه بعد مدل ...

معمولا توی تاریکی بهترم نور باعث میشه حس گیجی بیشتری کنم

منکه با خوردن یه قرص هورمونی شروع شد چند سال پیش من وسواس بیماری دارم از قذیم ازفرداش انگار اون قرص ...

اهی حس میکنم نوک انگشتای دستم رو و کف پاهام رو سوزن میزنن به خاطر همین فکر میکردم ام اس گرفتم ولی خیلی اتفاقی یه جا دیدم روی بنر معرفی یه دکتر زده بودن درمان سرگیجه گردنی کنجکاو شدم که چی هست رفتم توی نت خوندم دیدم وقتی مشکل گردن باعث فشار روی عصب گردن بشه خونرسانی به مغز کم میشه و باعث علائم گیجی میشه واسه همین گفتم شاید منم مشکلم از گردن باشه که وقتی سرمو جایی تکیه میدم بهترم ولی وقتی راه میرم یا سرمو تکون میدم بدتر میشم