2777
2789
عنوان

بیدارها بیان

243 بازدید | 25 پست

میخواین زبان یاد بگیرین؟

درخواست بدین

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

من نیز نوموخام

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف شد من میخواستما ولی الان خوابم

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم

والا الان ی زمانیه برا یادگیری همون زبون فارسیمونم قاط میزنیم  

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
حیف شد من میخواستما ولی الان خوابم

خخخخخ الان که ن جانم هماهنگ میشم انشالله

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
بنظرت خوابا الان میان؟😐

🤣🤣🤣🤣

والا الان ی زمانیه برا یادگیری همون زبون فارسیمونم قاط میزنیم    

ای جانم عزیزم الان که نه در کل دارم میگم برای هماهنگی

خوبا نیان ینی🤔🤔🤔

نترکی امضاتو خوندم😂😂🤣جر خوردم از خنده

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡