2777
2789
عنوان

مشکل نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 61 پست
از من می‌شنوی حتتتتما برو  اصلا درنگ نکن  من خودم سه چهار ماه اقدام بودم با گرم کردن رحم ...

روغن سیاهذونه میزدم ی مدتی. هر چی بگی خوردم

حلوای گرم. مامای خونگی رفنم

رو من هیچی اثر نداره. طاقت ندارم دیگه. واقعا کم. اوردم. کاش آدما ه. وقت میخاستن زندگیشون تموم میشد. من اصلا حال زندگی کردن ندارم. 

وای حسش غیرقابل توصیفه  فکر کن بتای منم خیلیی کم بود ولی رفت بالا  بازم نموند  دکت ...

خیلی سخته خیلی. آدم چقد امیدوار میشه. ینی حاملگی ما هم درست نیست. والا ملت حانله میشن اصلا نمیدونن لغت بتا جیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن سیاهذونه میزدم ی مدتی. هر چی بگی خوردم حلوای گرم. مامای خونگی رفنم رو من هیچی اثر نداره. طاقت ...

چرا بچه از پرورشگاه نمیارید؟

بهش فکر نکردید ؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته خیلی. آدم چقد امیدوار میشه. ینی حاملگی ما هم درست نیست. والا ملت حانله میشن اصلا نمیدونن ل ...

آره وقعا خوشبحالشون 🙁

من هنوز امید دارم

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ما هر ما ه امیدواریم بعدم با پریودی کلا داغون میشیم

عزیزم الهی که خدا دلتو شاد کنه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

ان شاءالله که مامان بشیم🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزم من نمیتونم اونقدری ک سختی کشیدی درک کنم ولی منم دو ساله اقدامم

واقعیتش انقدر سوت و کوره خونا که افسرده شدم

همسرمم با بچه برادرش بازی میکنه من میشکنم داغون میشم

انشاالله خدا به جفتمون نظر کنه

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.