2777
2789
عنوان

مشکل نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 61 پست
منم خیلی بچه موجودیه ک ب ادم حس سرزندگی میده. اصلا دلم میخاد بمیرم راحت شم 

خدانکنه 

الهی که زودی نی نی بیاد تو دلت ❤

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار ای وی اف کردم باردار شدم تو ۷ هفته سقط شد😞

اگه بدونی چه حس خوبی بود، انقدر دلم تنگ میشه براش گاهی عکس سونو رو نگاه میکنم و دلتنگش میشم 🥺

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
من یه بار ای وی اف کردم باردار شدم تو ۷ هفته سقط شد😞 اگه بدونی چه حس خوبی بود، انقدر دلم تنگ میشه ...

منم دو ماه پیش ای وی اف کردم بیبی پررنگ شد وای چ ذوقی داشت همیشه بیبی سفید میدیدم. این بار دو تا خط کمرنگگگگ. از دادم بتام خیلی کم بود بعد جن روز هم بتام افت کرد. خیلی ناراحت شدم خیلیا ااا. هنوزم دافونم

شما مشکلتون چیه عزیزم

مشکل خاصی نداریم 

یکم اضافه وزن دارم فقط

ن طب سنتی نرفتم. فقط دکتر

از من می‌شنوی حتتتتما برو 

اصلا درنگ نکن 

من خودم سه چهار ماه اقدام بودم با گرم کردن رحمم همون ماه باردار شدم

شبا موقع پریودی روغن سیاه دونه کشیدم زیر شکمم هر شب 

از بادکش گرم زیر شکم استفاده کردم بعد پریودی 

احساس میکنم اینا موثر بود 

برو حتما خیلیاااا جواب گرفتن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دو ماه پیش ای وی اف کردم بیبی پررنگ شد وای چ ذوقی داشت همیشه بیبی سفید میدیدم. این بار دو تا خط ...

وای حسش غیرقابل توصیفه 

فکر کن بتای منم خیلیی کم بود ولی رفت بالا 

بازم نموند 

دکتر گفت جنین خوب تقسیم سلولی نکرده 

اینم شانس ما 😐