2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم، صبر کن یک هفته از موعدت بگذره

خیلی حس پریودی دارم دوروزه اما اصلا نمیشم فقط سرگیجه هی درد زیر نگیره هی ول میکنه کمرم تیر نمیکشه سینه هام درد میاد ترشح زیاد ناامیدم

خیلی حس پریودی دارم دوروزه اما اصلا نمیشم فقط سرگیجه هی درد زیر نگیره هی ول میکنه کمرم تیر نمیکشه سی ...

خوشگلم منم مث شما منتظرم و خیلی از ماه ها خیلی از علایم رو داشتم اما پری اومد با تاخیر

بخاطر همین بهت میگم سعی کن چند روزی بهش فکر نکنی تا بشه یک هفته، ایشالا که بارداری

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

ان شالله بارداری 

وقتی بی بی چک منفی میشه دو روز حداقل باید صبر کنی 

اگر توی این فاصله نشدی 

دوباره بی بی چک بزن .

چند وقته اقدامی؟

من اقدام نکردم ولی حالت تهوع دارم و یک سری علایم دیگه . فردا موعدمه. بی بی هم نزدم هنوز 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.