2777
2789

امروز رفتیم خونه مادرشوهرم گفت بیا تشکمو ببین و گفت اون تشکم به درد نمیخورد و ۱۴ میلیون اینو خریدم و کلا تجملاتی هستن امامادرشوهرم  خیلی ادعای ادم قلب خوب و نیت پاک و خلوص نیت و..میکنه و جانماز آب میکشه و سروقت نماز بخون و روزه بگیر و ادای ادمهای خیلی خوب دربیارو در میاره و شوهرم اول ازدواج میگفت مامانم گفته همه چی عروس خوبه هاااا نماز نمیخونه بده و... گاهی هم میگفتن چرا نمیخونی و چرا روزه نمیگیریو.... و حتی یهو شوهرم ساعت ۱۰امشب گفت بدو بخواب که ساعت ۳صبح بیدارت کنم بری توبه کنی از گناهات!! منم بهم برخورد گفتم اخه چه گناهی کردم تو این ۱۵روزی که تو نبودی و سرکار بودی با بچه نشسته بودم اینجا و مگه چیکار کردم توبه کنم تو توبه کن از گناهات ولی بهم برخورد و گفتم تودلم تلافیشو یه جا سرت درمیارم  منم اومدم به شوهرم امشب یه چیز بگم درمورد خودش و تشک مادرشوهرم ولی نگفتم وگفتم  میذارم به وقتش خلاصه الان شبکه ۲یه زن و شوهرو آورده بود که ۴فرزندمشکل دار و به فرزندی قبول کرده بودن منم گفتم خیلی دوست داشتم این کارو میکردم و ولی تو قبول نمیکنی و میدونم و لبهاشو گزید بهم یعنی وااای نه!!!! منم گفتم ایمان که به نماز نیست که تو و مامانت میخونی ایمان واقعی به اینه که تو بتونی یکیو خوشحال کنیو من معتقدم هرعمل خوبی به خودمون برمیگرده وشما کلا تجملاتی و مادی گرا هستین هم خودت هم مامانت و هم داداشات و نمازتو هم به تف نمی ارزه و مامانت میره تشک ۱۵ میلیونی میخره و بعد میره نماز میخونه و روزه میگیره و میگه من خوبم ! برو این ۱۵ تومنو کمک کن ودر تایید حرفم گفتم من مشکلی ندارم یه بچه بیاریم حتی بهت پیام دادم چندوقت پیش یه خواهر و برادر که مامان و باباشون براثرکرونا مردن کسی نیست قبولشون کنه برای اینکه نرن بهزیستی کسی قبول میکنه به فرزندخواندگی و توحتی جواب ندادی و گفتم شما یه سری آدمهای تجملاتی و مادی گرا بودین اولشم اومدین با اسم نمازو خدا و اعتقاد وایمان و گولم زدین و ایمان واقعی نداشتین و اگه ایمان داشتین اینطوری مادیگرا نبودین اونم درتایید کارمامانش گفت کمرشون درد میکنه برا همین رفته تشک طبی خریده  منم میزدم وسط حرفاش گفتم الان تشک ۱میلیونیه ما چه اشکالی داره و الان نریزین سرم بگین چقدر کینه ای هستی برا یه جمله اینطوری خوردش کردی برای یه جمله نیست چون چندساله پیش خودش و خانوادش منو به خاک سیاه نشوندن و بهش گفتم  ایمان واقعی ندارین و گولم زدین وبهشم الان گفتم اگه گفته بودین چطوری هستین اصلا قبولتون نمیکردمو من یه ادم با ایمان واقعی میخواستم مثله این مرده و  خودش میدونه منظورم چیه اومده بود با من ازدواج گرده بود مرتیکه هم شغل داره رسمی هم ماشین هم خونه ۹۰متری هنوز عروسی نکرده فیش حقوقی منو میخواست و میگفت میخوام خونه بزرگ کنم و من زن شاغل گرفتم و......شماها علط کردین خودتونو پشت نقاب دین اسلام نماز روزه اعتقاد قایم کردین و بعد عروسی چهره واقعیه تجملاتی و مادیگراییتونو نمایش دادین به قول مامانم بخاطر گیس فید ننه و اقاش و چون حرف ایمان و نمازسروقت اوردن دادمت بهشون 

پست# اول ناموسا خار نداشت 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همشو نخوندم 

ولی عزیزم بقیه نماز میخونن تو در چه جایگاهی هستی بگی نمازاتون به تف نمیارزع؟؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
همشو نخوندم  ولی عزیزم بقیه نماز میخونن تو در چه جایگاهی هستی بگی نمازاتون به تف نمیارزع؟؟

چون اونام منو مسخره میکنن تازه الان به مسخره گفت ۳شب بیدارت میکنم بری توبه کنی

ن کار تو درسته ن اونا

درکل هرکس اختیار زندگی خودشو داره اون دوس داره اونجوری عمرشو بگذرونه 

شما اینجوری

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!                                      
چون اونام منو مسخره میکنن تازه الان به مسخره گفت ۳شب بیدارت میکنم بری توبه کنی

خب هر کی مسخرت کرد باید مسخرش کنی وقتی داشتی شوهر اناخاب میکردی خوانواده ای انتخاب میکردی با عقایدت جور باشه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

کار خوب ثواب کنار نماز قبوله همون طور که نماز خواندن ثواب کردن کنار نیست خیر. مهمه مثلا  ی خونه بسازی ولی ستون نداشته باشه میشه نیت خیره کار ثواب خوب درسته ولی نماز شرط اوله

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃