2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدیه به پدرشوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 37 پست

واسه 50تومن خودتو بد نکن.

پدروپسرخودشون باهم کنارمیان.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبض تلفن ما هم میره رو خط مادرشوهرم چون خطش به نام شوهرمه

حتی هزارتومنم باشه میفرسته برامون تا پرداخت کنیم.

ما کلا تلفنمون رو کشیدیم و استفاده نمیکنیم.فقط ابونمان میاد 

واي بيخيال چ حوصله اي داري برا ي قوطي روغن

اخه بحث روغن نیست

به ما که میرسه که باید پول بدیم قرون به قرونشو میگیره

اونموقع خودش اینجوری!

یه بار نشده یه چیز بخرن پولشو حساب نکنن با ما!

حالا پدر مادر من هر سری هرچیزی میخرن برامون عمرا اگه پول بگیرن، میگن تازه ازدواج کردید کمکتون باید کنیم!

تازه قبلا پدرشوهرم یارانه و معیشتی شوهرمم میگرفت بازم پول قبضا و اینا رو ازمون میگرفت!

حالا این سه تا روغنم دادی دستت درد نکنه خدا عوضش بیشتر بهت بر میگردونه ناراحتی نداره با دل پاک ب پدر مادر ببخش

قبضام ک پیامکی شده شماره شوهرتو ثبت کن مستقیم برا خودش بیاد

ولی از من به شما نصیحت حتما سند خونه رو ببرید به نام خودتون بزنید اگه مال خودتونه. پدرشوهر منم جوونیاش بالای خونه پدرشو ساخته چند سال بعد اونا خونشونو فروختن این بیچاره دست از پا درازتر بعد از کلی بحث و دعوا رفته مستاجری 

اگـه بشـه چــی میشــــه  

منم طبقه با لا شونم .نداریم. ولی اولا که باهم بودیم پدر شوهرم خودش میداد الان که جدا کردیم نمیزاره میگه خودم میدم .به شوهرم گفتم مآهی ۲۰۰ بده یا اگه وسایل واسمون خریدن یکم بزاره روش بگه اینم پول آب برق گاز

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
وقتی با هم حساب کتاب دقیق دارید، زشت نیست 

دقیقا منم همینو میگم

خانواده‌ی خودم پول خیلی چیزا رو ازمون نمیگیرن

ولی اینا برای قرون به قرون پولی که واسه ما خرج میکنن ازمون میگیرن

اخه بحث روغن نیست به ما که میرسه که باید پول بدیم قرون به قرونشو میگیره اونموقع خودش اینجوری! یه ...

هزينه خرج و مخارج زندگي تون مگه با همسرتون نيست؟

بذار خودش حساب كنه ديگه

از پول خودت ك نميخاي بدي

بعدم شما داريد باهم توي ساختمون زندگي ميكنيد قضيه ش با پدرمادر خودت فرق داره

اونا براشون سخت هست زيو منت داماد باشن ولي اينا ك هزينه هم بشه پسرشون هست

بنظر من اصلا ارزش نداره

شما انقد دقيق هستي پس چيزي نخريد براشون ك اذيت هم نشيد