2777
2789
عنوان

تولدم💔

116 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم خیلی حسرت تولدی ک برام نگرفتن رو میخورم اخه من سنی ندارم تازه۱۶سالمه

تولدم برج ۱۰بود هچی بهم ندادنـ(:

امروز تولد دختر خالم بود براش گوشی گرفته بود و کیک و جشن و پول...

دلم گرفت حسابی 

کلا تعریف تولد میشنوم دلم میشکنه و دلم میسوزه برا خودم😊😔

من همه چیم همه چیی از بقیه سرم خیلی قیافه خوبی عم دارم ولی بی شانس..(:

برام دعا کنید خوشبخت شم(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام تولدت مبارک انشاا... سالم عاقبت بخیر خوشبخت بشی120 سال با عزت زندگی کنی

به حق خانوم فاطمه زهرا(س) عاقبت بخیر شی.

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم، بسم‌الله النور، بسم‌الله نور النور، بسم‌الله نور علی نور، بسم الله الذی هو مدبر الامور، بسم الله الذی خلق النور من النور، الحمد الله الذی خلق النور من النور، و انزل النور علی الطور، فی کتاب مسطور، فی رق منشور، بقدر مقدور، علی نبی محبور، الحمدالله الذی هو بالعز مذکور، و بالفخر مشهور، و علی السراء و الضراء مشکور: و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین».

بنام خداوند رحیم و مهربان، بنام خداوند نور، بنام خداوند نور در نور، بنام خداوند نور بر نور، بنام خداوندی که به دست اوست تدبیر همه امور، بنام خداوندی که خلق فرمود: نور را از نور و سپاس خداوندی را که خلق فرمود: نور را از نور و نازل کرد نور را بر کوه طور، در نوشته‌ای دارای سطور، در صحیفه‌ای گسترده به اندازه مقدور برای پیغمبر امین و نیکوکار و محبور، سپاس خدایی را که به عزت در بین بندگانش یاد می‌شود و به فخر و عظمت مشهور است و در نهان و آشکار شکر و سپاس او می‌شود! خداوند برمحمد و آل محمد درود بفرستد».

عزیز دلم برای تولد سال دیگه بهت یک پیشنهاد بدم؟ 

ببین من برای همسرم، حتی برای دوستامو و خواهرام تولدا فوق العاده میگرفتم و حسابی سورپرایزشون کردم، اما هیچ وقت ندیدم جبران کنند، مخصوصا همسرم، امسال خودم برای خودم یک تولد کرفتم و هیچ کسو دعوت نکردم، کیک گرفتم، غذاهایی که دوست داشتم سفارش دادم، فیلمی که دوست داشتم دیدم، برای خودم هدیه خردیم، کافی شاپی که دوست داشتم رفتم و تنهایی حسابی خوش گذروندم، بهترین تولد عمرم شد و حالم خیلی خوب بود، خودت خودتو خوشحال کن