naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان کروونااا 174 بازدید | 22 پست میشه بیاین اگ خدایی نکرده کسی بخاد ازبین بره چند روز طول میکشه مثلاچند روز کرونا داشته باشه ازبین میره؟؟؟؟؟؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/01/27 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاتلی_مامی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6100 بستگی ب بدن بیمار داره و روحیه اس شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بستگی داره به قدرتش یعنی چی؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
پگاهک عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 5752 بستگی به درگیری ریش داره.هرچی زودتر بفهمه و بره بیمارستان زودتر دارو میگیره و درگیری ریش کمتر میشه و راحت تر با دارو ترمیم میشه
del_araam عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 14954 من شنیدم از هفته دوم ریه ها درگیر میشن اگ نره دکتر و دوا درمون دیر به داد ریه ها برسه یه هفته بعد درگیری تمومه خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بستگی ب بدن بیمار داره و روحیه اس من دارم میمیرم از ترسمامان بزرکم سنش بالاعه و قند و قشار وچربیو همه چی داره ۵ روزه درگیرشده امروز دکتر گف ۳۰ درصد ریش درگیره و اکسیژنشم ۹۲ گف میتوتین بیمارستان بستری کتین یاببرین خوحه خیلی میترسم زبوتم لال چیزیس بسه😭😭😭😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مهربانوجوون عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 860 پدرم گرفت .۱ماه وکرونای لعنتی ازمون گرفتش.لعنت به کرونا.دارم میسوزم از نبودش😭😭 برای شادی روح پدرم صلوات
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 من شنیدم از هفته دوم ریه ها درگیر میشن اگ نره دکتر و دوا درمون دیر به داد ریه ها برسه یه هفته ... یعنی هفته اول ریه درگبر نمیشه؟؟؟؟؟۳۰ درصد ریه درگبر یا اکسیژن ۹۲ خیلی بده؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
del_araam عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 14954 من دارم میمیرم از ترس مامان بزرکم سنش بالاعه و قند و قشار وچربیو همه چی داره ۵ روزه درگیرشده امروز ... سی درصد انچنان زیاد نیس بالا پنجاه درصد خطرناکه حتما بستریش کنید خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 پدرم گرفت .۱ماه وکرونای لعنتی ازمون گرفتش.لعنت به کرونا.دارم میسوزم از نبودش😭😭 واقعا لعنت بهشپدرت چند سالشون بود؟چند درصد درگبر ریه بود؟اکسیژنشون چند بود؟خدا رحمتشون کنه😢😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 سی درصد انچنان زیاد نیس بالا پنجاه درصد خطرناکه حتما بستریش کنید میشه صلوات بفرستی واسه خوب شدنش😭😭😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
del_araam عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 14954 یعنی هفته اول ریه درگبر نمیشه؟؟؟؟؟ ۳۰ درصد ریه درگبر یا اکسیژن ۹۲ خیلی بده؟؟ فامیل ما الان بستریه بالای ۶۰ درصد ریه شه نمیتونه حرف بزنه راه هم به زور بعد از سه روز هنوز میگه فرقی نکردم فقط نذاشتن پیشرفت کنه بیماریش دارو میدن اکسیژن میدن تحت نظره خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍