2777
2789
عنوان

پشیمونم😔

183 بازدید | 10 پست

بچه ها من کارنصف شیفت داشتم،بدون تعطیلی،اما حقوق پونصد و پنجاه ک دویصتشم میشد کرایم و هرروزم باید خاکهارو دسمال میکشیدم،ولش کردم ب خاطر این شرایط اما همش دلم اونجاس و ب محیط و مشتریا عادت کرده بودم😔😔😔

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

پشیمون نباش عزیزم خیلی کم بهت میدادن ۳۰۰ همش واست میمون چیه اخه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پشیمون نباش عزیزم خیلی کم بهت میدادن ۳۰۰ همش واست میمون چیه اخه 

خودمم بخاطرهمین ولش کردم اما همش فک میکنم اشتباه کردم چون حتی اونجا چون بامشتریا زیاد درارتباط بودم خاستگار زیاد پیدامیشد برام😔

ب اون کار برنگرد،ی کار بهتر پیدا کن 

یه دفتردکوراسیون هست دارم میرم بایکو نیم حقوق اما تاعصر هیچکی نمیاد وبره،دوشیفته،دیوونه میشم ازتنهایی

خودمم بخاطرهمین ولش کردم اما همش فک میکنم اشتباه کردم چون حتی اونجا چون بامشتریا زیاد درارتباط بودم ...

چه کاری بود ؟؟؟ 

ناراحت نباش بهترشو پیدا میکنی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
چه کاری بود ؟؟؟  ناراحت نباش بهترشو پیدا میکنی

کالاپزشکی بود عزیزم،الان یه دفتر دکوراسیون میرم باحقوق یک ونیم دوشیفت،اما تاعصرتنهام

کالاپزشکی بود عزیزم،الان یه دفتر دکوراسیون میرم باحقوق یک ونیم دوشیفت،اما تاعصرتنهام

خود تنهای هزارتا حسن داره...مطالعه کن ، ی کار مفید انجام بده

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
خود تنهای هزارتا حسن داره...مطالعه کن ، ی کار مفید انجام بده

کالاپزشکی خاستگار خیلی پیدامیشد برام،اما اینجا هیچ رفت وامدی نیس دارم دق میکنم از تصمیم اشتباهم،چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز