madgaal مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 281 عنوان تونر پوست 90 بازدید | 11 پست چه تایمی و چند بار در روز از تونر استفاده میکنید ؟ 1400/01/26 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7387 فک کنم فقط شبها بعد از شستن ارایش کامل باید استفاده بشه ...منم میخوام برم بخرم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28628 من دو بار استفاده میکنموقتی صورتمو میشورم ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مومشکی۳۵ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 966 کاشکی یکی بیاد توضیح بده اصلا تونر چیه و فرقش با میسلار چیه؟؟🤔
madgaal مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 281 کاشکی یکی بیاد توضیح بده اصلا تونر چیه و فرقش با میسلار چیه؟؟🤔 میسلار پاک کننده ی آرایشه تونر بعد از شستشوی صورت باید بزنی نیاز ب شستشو نداره و پی اچ پوست و تنظیم میکنه و آبرسانی میکنه پوست رو
مومشکی۳۵ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 966 میسلار پاک کننده ی آرایشه تونر بعد از شستشوی صورت باید بزنی نیاز ب شستشو نداره و پی اچ پوست و ... برای منافذ باز کدوم کاربردی تره؟
madgaal مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 281 برای منافذ باز کدوم کاربردی تره؟ منافذ باز اگه زیاد داری باید بری لیزر چون با کرم درست نمیشه ولی اگه منافذت کمه اره تونر کمک میکنه به پوستت
مومشکی۳۵ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 966 منافذ باز اگه زیاد داری باید بری لیزر چون با کرم درست نمیشه ولی اگه منافذت کمه اره تونر کمک م ... خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار ممنون گلم از راهنماییتمیدونی چه مارکی خوبه برای پوست خشک؟
madgaal مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 281 خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار ممنون گلم از راهنمای ... اهان چند سالته شما ؟ برو داروخانه خودشون کمکت میکنن من پوستم چربه لافارر میزنم خوبه
madgaal مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 281 خیلی کمه تازه شدهاینطوری دارم سکته میزنم ،مونده بودم تونر بخرم یا میسلار ممنون گلم از راهنمای ... میسلار ک کلا ارایش و پاک میکنه فقط بعد میسلار حتما باید با ی شوینده دیگه پوستت و بشوری و میسلار و بیشتر از ی بار هم طول روز نباید بزنی
مومشکی۳۵ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 966 اهان چند سالته شما ؟ برو داروخانه خودشون کمکت میکنن من پوستم چربه لافارر میزنم خوبه ۳۵،البته سن پوستم کمتره چون همیشه مراقبشم و البته اصلا اهل ارایش نیستم نه به داروخانه اعتماد ندارم هر چیزی بخوام برای پوستم بخرم چند روز تحقیق میکنم