2777
2789
عنوان

بازی مافیا

210 بازدید | 15 پست

همون ک بازیگران بازی میکردن کسی میدونه تو ماهواره کی پخش میکنه فصل جدیدشو گزاشتن؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

توی فیلیمو شنبه یکشنبه ها میاد..دیگه خبری ندارم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید فصل جدیدش شروع شد شنبه ها و یکشنبه پیاد

تو ماهوارع دبگه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
توی فیلیمو شنبه یکشنبه ها میاد..دیگه خبری ندارم

ساعت چند؟؟؟ 

عید فصل جدیدش شروع شد شنبه ها و یکشنبه پیاد

تو ماهواره؟؟؟ ساعت چند؟؟ 

تو ماهوارع دبگه؟؟؟ 

بله هم فیلیمو ماهواره ام که tv24 همون روز نشون میداد البته برای ما یه هفتس قطع شده تی وی ۲۴

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
بله هم فیلیمو ماهواره ام که tv24 همون روز نشون میداد البته برای ما یه هفتس قطع شده تی وی ۲۴

ساعت چند نشون میده؟؟؟ واسه ما هم یه هفتس اون کانالی ک مافیا رو نشون میداد قطع شده واسه شما هم همون کانال قطع شدع یا تی وی؟؟؟ 

ساعت چند نشون میده؟؟؟ واسه ما هم یه هفتس اون کانالی ک مافیا رو نشون میداد قطع شده واسه شما هم همون ک ...

بله دیگه همون شبکه. Tv24 نشون میداد ساعت ۱۱.۵ شب شنبه ها و یکشنبه ها که قطع شده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ساعت چند؟؟؟ 

نمیدونم..من گذاشتم چندقسمت بشه الان دیدم..منتظر قسمت سومشم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اره مال ماهم تی وی ۲۴قطع.گویا فرکانسش عوض شده

چراپس چیکار کنی درست شه؟؟؟ واسه ما تو دوتا کانال نشون میداد هر دوتاشم قطع شده 

بله دیگه همون شبکه. Tv24 نشون میداد ساعت ۱۱.۵ شب شنبه ها و یکشنبه ها که قطع شده

چرا پس چیکار کنی بیاد من فکر میکردم مشکل از ماهواره ماس🤣🤣