2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار میکنه

۱۱ساله ازدواج کردم دائم تو زندگیم دخالت میکنه با شوهرم و خانواده همسرم دعوا میگیره با خودم قهر و آشتی میکنه دیروزم سر یه چیز مسخره هر چی فحش کش دار بود به شوهرم داد 

قطع رابط نکن با پدر و مادرت  ولی رابط تو کمتر کن بهونه بیار که نه اون بیاد نه تو بری همون سالی ...

دیروز اومده در خونه مون داد و بی داد که شوهرت دزده اومده از من چاقو گرفته پس نداده آبروم جلوی شوهرم و همسایه هام رفت

۱۱ساله ازدواج کردم دائم تو زندگیم دخالت میکنه با شوهرم و خانواده همسرم دعوا میگیره با خودم قهر و آشت ...

قطع رابطه‌کن 

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

قطع رابطه‌کن 

هر بار باهاش قهر کردم خودکشی کرده بلافاصله هم به یه آشنا زنگ زده گفته من به خاطر کارهای دختر و دامادم خودمو میکشم شما در جریان باشین اونام از مرگ نجاتش دادن و همه هم میشناسنش ولی میگن چون مادره تحملش کن