خب من نمیدونم حصم عشقه دوست داشتنه یا وابسته من با یه نفر بودم چهار ماه باهم بودیم و دوماهش نبودیم اون مثلن مشکل داشت منم خب همه جیم زیر سوال رف برگشت بخاطر غرورم قبولش نکردم اون حتی سعی نکرد قانعم کنه گف تمام از اون روز دوماه گذشته ولی نتونستم فراموشش کنم
برو با یکی دیگه یه بالیاقت. فکرتو مشغول کسی که برای نگه داشننت تلاش نکرده نکن.
سعی کردم انقد خودمو مشغول کار و درس کردم تا فکر نکنم اما تو خابمم هس یهو نصف شبی ها با اسم اون از خاب میپرم خیلیا بهم پیشنهاد دادن و دوسم داشتنو اینا اما نتونستم قبول کنم و کسیو بزازم جای اون
منم اینجوری شدم.. اما باهمین راه حلش کردم🤣 اخرشم با یکی دیگه که عاشقش شده بودم عروسیکردم
من یکی بود دوماهه دیقن بعد رفتن اون سه روز بعدش دنبالم بود میگف دوستت دارم هرکار میکنم برات میخام بیام خاستگاریتو اینا من خیلی بد جوابشو دادم غرورشم شکستم ولی بازم اومد تا همین دو روز پیش گف ولی قبول نکردم یکی دیه هم بود اونم گفتم نه حتی بیشتر از اینم بوده هرچی سعی کردم طرفو دوس داشته باشم نشد
دو نفر از نزدیکتریناش فوت شدن، ولی اصلا به من نگفت بعد از چندماه اومد، پیش خودش فکر نکرد که من تو این چند ماه چقدر فکرم درگیر بود که چی شد چرا رفت چه خبر شده؟!!
اه مثل من دو نفر از نزدیکتریناش فوت شدن، ولی اصلا به من نگفت بعد از چندماه اومد، پیش خودش فکر نکرد ...
خیلی سخته واقن از یه طرف دلتنگشم از یه طرف یاد حرفاش میوفتم هم بد هم خوب گف فقد نخاستم تو با مشکلاتم درگیر شی به سلاح خودت بود اما دوبار اینکارو کرد گف ببین بهت قول موندن میدم همیشگی ایندفعه تحت ایچ شرایطی نمیرن فقد دوباره قبولم کنو اینااا اما دوبار یه ماه بیشتر خب من ادمم نمیتونم مث قبل باشم دلمو شکست غرورم همینطور اصن خیلی چیزااا بخاطرش سرم اومد بار اول عذر خاهی نکرد بار دوم گف غلط کردم گوه خوردم منو ببخش ک نتونستم
خیلی سخته واقن از یه طرف دلتنگشم از یه طرف یاد حرفاش میوفتم هم بد هم خوب گف فقد نخاستم تو با مشکلاتم ...
آره میفهمم :( خوبه در همین حد برای شما توضیح داد، و بديش اینه من دیگه از هیشکی خوشم نمیاد، همه ویژگی هایی که دوس داشتم، داشت! با اینکه همه جوره ردش کردم هنوزم منتظرم ولی میدونم اشتباهه