2777
2789
عنوان

اختلال اتیسم

272 بازدید | 9 پست

خواهر سارا مامان پرهامو اگ میشناسین پسرش دچار اختلال اتیسمی هست لطفا تگش کنین شبکه سلامت روببینه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
@مامان_پرهام    ‍

ممنون گلم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه تگ کردم این کاربریش نیست ادرس درست نداری ؟

سارا مامان (امیر پرهام) اینه

@سارا(مامان_امیر_پرهام)1  

گرچه فکر نمیکنم اطلاعات جدیدی برای شما داشته باشه

ولی چون استارتر خواستن، تگتون کردم 🌹

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
@سارا(مامان_امیر_پرهام)1     گرچه فکر نمیکنم اطلاعات جدیدی برای شما داشته باشه ولی چون ...

دوستم یادم بده چجور تگ کنم؟!

دوستم یادم بده چجور تگ کنم؟!

علامت @ رو بذارید بعدش بلافاصله نام کاربری رو بنویسید. خود سایت هم چندتا گزینه میاره میتونید ازش انتخاب کنید 🌹 

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
علامت @ رو بذارید بعدش بلافاصله نام کاربری رو بنویسید. خود سایت هم چندتا گزینه میاره میتونید ازش انت ...

ابی نمیشه خواهر😓

ابی نمیشه خواهر😓

شاید مشکل از سایته