2777
2789
عنوان

فراموشی

123 بازدید | 17 پست

بچه هاتاحالا شده درمورد کسیکه قبلن باهاش تو رابطه بودین وسواس فکری بگیرین نتونین فراموشش کنین☹️

زندگیم به کل مختل شده هرروز هرساعت پروفشو انلاینیشو چک میکنم حتا دلم نمی‌خواهد برم بیرون که یه وخ منو نبینه دارم میپوکم:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن خودتو مشغول یکاری کنی تو فکرت نیاد دیگه کم کم فراموشش میکنی

شمارشو هم پاک کن که دیگه چک نکنی پروفایلشو

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

همش از بیکاری ب نظرم به اندازه کفایت مشغول نیستی و زندگیت هدف نداره..چون برای خودم پیش اومده می گم...فکر نکن درک نمی کنم...برای من انقدر بدی داشت بعدا خدامو شکر کردم که تموم شد 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
همش از بیکاری ب نظرم به اندازه کفایت مشغول نیستی و زندگیت هدف نداره..چون برای خودم پیش اومده می گم.. ...

وای دقیقننن من بیشتر اوقات تنهام یا بیحوصلم یعنی ازوقتی کات کردم اینجوری شدم انقد ذهنمومشغول خودش کرده دستم به هیچ کاری نمیره اعتماد بنفسمم خیلی کم شده

وای دقیقننن من بیشتر اوقات تنهام یا بیحوصلم یعنی ازوقتی کات کردم اینجوری شدم انقد ذهنمومشغول خودش کر ...

بابا جوونی برو دو تا هنر یاد بگیر اگه می تونی ،این یعنی ب خود رسیدن ،فردا وارد هر خانواده ای شدی برات ارزش قائل باشن...ول کن وابستگیای بدرد نخورو،والا

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم