2777
2789
عنوان

برگشتن

68 بازدید | 3 پست

بچه ها، دوستم پیشمه بعد دید من تو سایت دارم نظر میپرسم ازم خواست مشکل اونم بپرسم، این دوستم چند ماه بود با ی پسری دوس بود، باهم رابطه هم داشتن، بعد پسره باهاش همش سرد برخورد میکرد بعضی روزا حتی بهش پیام هم نمیداد ولی این دوسش داشت، بعد پسره چند بار خواست کات کنه این راضی نبود هی میخواست بهش خوبی کنه که به چشمم بیاد و صرف نظر کنه از رفتن، ولی پسره باهاش کات کرد چند وقت. دوباره برگشت اینم قبولش کرد دوباره باهم اوکی شدن، تا اینکه به دروغ گفت دارم ازدواج میکنم و ما بدرد هم نمی خوریم، باهم قرار گذاشتن برای آخرین بار همو ببینن بعد تو همون آخرین بار بکارت دوستمو ازش گرفت حتی جلوی چشمش درد و خونریزی هم داشت و پسره خیلی ترسید و عذاب وجدان داشت و نگران بود  تو رابطه، بعدم خداحافظی کرد بعد اون جریان چند بار باهم صحبت کردن ولی همش حرف رفتنش بود و ازدواجش، آخر اینقدر دوستم اصرار کرد پسره گفت من الکی گفتم دارم ازدواج میکنم که فقط بری، الان رابطه ای ندارن، میگه بپرس بیین بنظرتون پسره برمیگرده ؟ خودش حسم میکنه که میاد دوباره یا به خاطر عذاب وجدان یا این که چون کسی مثه اون دوسش نداره و یا به خاطر رابطه . شما نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.