2777
2789

من ۲ ماهه باردارم دوبار از قند دادم بالا بود چطوری میشه کنترلش کرد؟بخاطر ویار نمیتونم چیزی هم بخورم ولی با این حال قندم بالا هست

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

دکتر بهت دارو نداده؟ 

شیرینی جات تا جای که میتونی باید حذف کنی عزیزم. 

دکتر برای کنترلش دارو میده

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهت دارو نداده؟  شیرینی جات تا جای که میتونی باید حذف کنی عزیزم.  دکتر برای کنترلش ...

اهان.هنوز دکتر ندیده جواب ازمایش.چه خوب با دارو کنترل بشه

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
,گلم من داشتم یه مدت با ورزش و تغذیه خواستم بیارم پایین که جواب نداد.چهار ماه آخر انسولین میزدم

چقدر ناراحت کننده🙁

اهان.هنوز دکتر ندیده جواب ازمایش.چه خوب با دارو کنترل بشه

آره دارو میدن. اکثرا متفورمین میدن قرص دیابت درجه 2 هستش. خودتم باید خیلی حواست به خورد و خوراکت باشه. چون خدا نکرده اگه خیلی قندت بره بالا باید انسولین تزریق کنی

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
آره دارو میدن. اکثرا متفورمین میدن قرص دیابت درجه 2 هستش. خودتم باید خیلی حواست به خورد و خوراکت باش ...

۹۸ هست.واسه باردار نوشته ۹۱ باید باشه در شرایط عادی ۹۹.واسه من ۹۸ هست خیلی بالاعه؟؟؟؟

آره دارو میدن. اکثرا متفورمین میدن قرص دیابت درجه 2 هستش. خودتم باید خیلی حواست به خورد و خوراکت باش ...

تازه ۱۳ ساعت ناشنا بودم این شد نتیجه آزمایش

چقدر ناراحت کننده🙁

چرا ناراحت کننده گلم؟؟؟خب اینم یه پروسه ی کاملا ناخواسته و البته قابل پیش بینی تو روند مادر شدن بود...اکه زمانی احتیاج به استفاده ی دارو یا انسولین داشتی اصلا نگران نباش چون هیچ ضرری متوجه جنین نیست

۹۸ هست.واسه باردار نوشته ۹۱ باید باشه در شرایط عادی ۹۹.واسه من ۹۸ هست خیلی بالاعه؟؟؟؟

من اینو نمیدونم. خودم دادم خدارو شکر نرمال بود. ولی خیلی مراقب خوردن چیز شیرینم. سعی میکنم جلو خودمو بگیرم کم بخورم. 

برو پیش دکترت اون حتما بهت مشاوره درست میده

تازه ۱۳ ساعت ناشنا بودم این شد نتیجه آزمایش

میدونم عزیزم خودمم دادم. ولی یدونه دیگه هم هست هفته های 20 به بالا باید گلوکز بخوری خیلی داستان داره. این در برابر اون چیزی نیست.