سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بهتره،ولی بازم میگم جا نیست،۶۵ متر آپارتمان که ۵ نفر توش زندگی میکنن جا هس که توش سرویس چوب و یخچال و...گذاشت،چاره ای نیست یعنی میدونی مجبوریم که گرون بخریم
اره تهرانم .ولی تو خریدم وسواس ب خرج میدم.مثلا مبگم چرخ گوشت کم صدا باشه .جاروبرقی کم صدا
برو ایوان تو جاده کرج اتفاقا ما امروز واسه جهاز داداشم رفتبم
الان بازارا بستس ولی اونجا بری درو باز میکنن
هم خلوته هم تنوع داره
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اولویت اول با ایناست :1_ یخچال، گاز، لباسشویی، جاروبرقی، فرش، پرده، تی وی، مبلمان،2_ سرویس خواب، سرویس قابلمه، قاشق چنگال و سرویس غذاخوری و کلا ظروف واجب، دیگه لوازم برقی کوچیک و خرده ریزای آشپزخونه تو اولویت بعدی ان، لوازم تزیینی و تابلو وگلدون و لوستر و اینجور چیزا هم که اولویت آخر
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊