2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی کاغد بگیر دستت از آشپزخونتون شروع کن بیا هال و پذیرایی و اتاقا و همینجوری برو هر چی تو خونتون پیدا میشه بنویس

دیگه مامانا اکثر چیزایی که لازمه رو دارن بعد از بین اونا بگو کدوما برا تو لازم نیست مثلا ممکنه مامانت خیلی مهموندار و اینا باشه و کلی از این دیگای گنده و ی عالمه ظرف و اینا داشته باشه ولی تو خیلی اهل مهمونی نباشی خب اینا ب کار تو نمیاد هر چی که لازم نداری حذف کن 

بعد بگو من چیا لازم دارم ک مامانم نداره اونا رو بنویس 

مثلا ممکنه شما خیاطی بلد باشی یا بخوای یاد بگیری ولی مامانت نه خب اینجا شما ممکنه ب چرخ خیاطی نیاز پیدا کنی . 

چیزای اضافه نخر مثلا سماور خریدی دیگه چای ساز لازم نیست 

اگه پول داری خب هر چی میخوای بخر ولی اگه نه مدیریت کن . 

همه کاره اسمش چیه ک جای این همه وسیلرو میگیره

هرچقدرم همه کاره بآشه دیگه باید بگیریشون چرخ گوشت و پلوپزو همزنو و سوفله هارو بگیر نمیشه که هیجی نگیره غذاساز درسته همه کاره داریم ولی خب من بودم اینارو تک میگرفتم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

عزیزم اگه آقا داماد وسایل های بزرگو تقبل کرده که کارت راحتتره 

من از اول شروع کردم وسایل برقی مو گرفتم سعی کن اگه مشکل هزینه نداری لوازم برقی بهترین مارک هارو بگیر و خیلی شلوغ نکن لوازم برقی :آبمیوه گیری .چرخ گوشت .گوشت کوب برقی .جارو برقی اتو .پلوپز .چرخ خیاطی . و..

از آشپزخونه شروع کنی بهتره چون قیمت لوازم برقی روز به روز میره بالا و مهم ترین وسایل هستن