2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از وسایل اشپزخونه کدومو بخرم ک اضافه هم نباشه؟

برقیا میگن از هفته اینده ۲۰ تا ۳۰ درصد میاد رو وسایلا برو سریع بخر هر چی میحوایو

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
من از چوبی ها میخوام شروع کنم 

جا داری بزاری،؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
پس فردا میشه هفته اینده دگ.چه جوری سریع بخرم تو یه روز

کاری نداره ک پولشو داشته باشی همین امروزم میتونی بخری البته ب خاطر کرونا بازارا بستس تهرانی؟؟

از وسایل اشپزخونه کدومو بخرم ک اضافه هم نباشه؟

اینا یی که میگم نخر بکار نمیاد، قهوه ساز، سرخ کن، آرام پز، هواپز،  پلو پز دیجیتال، سبزی خرد کن، ی همه کاره بگیر و دیگه جدا  همزن و چرخ گوشت وخردکن آبمیوه گیری نگیر.سرویس  پاسماوری نیاز نیست.سرویس حبوبات همش نیازی نیست، سوفله خوری نیار نیست.کیک پز نیاز نیست، و فقط ی اون توستر بگیر.

مبارکت باشه چیا خریدی

فعلافقط ظرف سرویس ۱۸نفره ی چینی تقدیس گل بنفشه و۱۸تاکاسه ی آبگوشت و۱۸تافنجون نعلبکی و۶تاقندونش ودوسرویس ارکوپال ویه سرویس قابلمه ی نانوگرانیت ایتالیاشد۶۵۰۰هزارتومان

کاری نداره ک پولشو داشته باشی همین امروزم میتونی بخری البته ب خاطر کرونا بازارا بستس تهرانی؟؟

اره تهرانم .ولی تو خریدم وسواس ب خرج میدم.مثلا مبگم چرخ گوشت کم صدا باشه .جاروبرقی کم صدا