2777
2789
من خودم مراجعه کردم ولی انتقال جنین انجام ندادم دکترم خانم لاهوتی هست دکتر خوبیه تو تیم دکتر نصر هست

انشالله که نتیجه  بگیری و نی نی نازاو بغل کنی

منم بیمار نصرم الان که رفتن نمیدونم کدوم انتخاب کنم

الهی وربی من لی غیرک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که نتیجه  بگیری و نی نی نازاو بغل کنی منم بیمار نصرم الان که رفتن نمیدونم کدوم انتخاب ...

دکتر لاهوتی خوبه. من دکتر خودم خانم بحرینی هست ازش پرسیدم گفت این خانم رو میشناسه و کارش خوبه

Ich berge mich in deiner Hand

من دکتر منتظری و فرج زاده رفتم. هر دو افتضاح بودند. بدون سابقه. بلد نبودن و هیچ راهنمایی نکردند. درضمن دوتا داشنجو هم کنارشون بودن حتی در موقع سونو و اصلا حس راحت و امنیت نداشتم. دیگه هم نرفتم

دوستان مثبت شدید

عزیزم من به یاری خدا الان مادر شدم هرچند دوران بارداری سختی داشتم .هم دیابت بارداری داشتم که از ابتدا مجبور به تزریق انسولین شدم و هم در ماه هفتم کرونای دلتا گرفتم که تو بیمارستان بستری شدم و یکماه هم جلوتر بعلت پارگی کیسه آب مجبور به وضع حمل بصورت سزارین شدم.

آخه عزیز دلم حالت خوبه الان حال نی‌نی جون چطوره

خدا رو شکر . بچه Iugr تشخیص داده شده بود و وزنش موقع تولد 2170 بود ولی الان خدا رو شکر بهتره ولی زیر دستگاه هم نرفت فقط زردی داشت که الان خوبه.