2777
2789
عنوان

مادر شوهر

216 بازدید | 8 پست

رابطه با مادر شوهر یه رابطه استراتژیک😁

تعداد رای : 36
نظرسنجی
بله
14
38%
خیر
12
33%
زمانی که کار داشته باشه
7
19%
وقتی بخاد فضولی کنه
3
8%

چون میترسن ک نکنه کاری کرده باشن😂

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رابطمون خوبه. همونقد ک ب دخترش زنگ میزنه ب منم میزنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هركسي وقتي يكماه زنگ نزني بهش ديگه سراغتو نميگيره. مادرشوهر و غيره هم نداره. هميشه سعي كن تعادل برقرار كني و بهانه دست مادرشوهر ندي

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

همیشه خودش یاهرروزیایک‌روزدرمیون زنگ‌میزنه منم زنگ بزنم ردتماس میده خودش زنگ میزنه

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏