2777
2789
عنوان

جنسیت و درد

112 بازدید | 12 پست

سلام من گاهی طرف راست‌ شکمم درد میگیره یا حس سنگین داره

بگین بخاطر چیه؟ و اینکه به جنسیت ربط داره؟‌هنوز بهم نگفتن جنسیت رو

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

دردات اگه طاقت فرسانیست طبیعیه گلم وربطیم ب جنسیت نداره یسری میگن اگ بچه چپباشه دختر راست باشه پسرامااصن علمی نیس مثلامن خودم سمت چپم دردمیگرفت وپسره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا تجربه ندارم ولی تو رو خدا دعا کنید منم مامان بشم 😔

اانشالله به حق اینه عزیز.  اونایی که‌بچه ندارن مادر شن و مادرا بچشون سلامت باشه 

دردات اگه طاقت فرسانیست طبیعیه گلم وربطیم ب جنسیت نداره یسری میگن اگ بچه چپباشه دختر راست باشه پسرام ...

دردتون چجوری بود؟ 

من خیلی شدید نیست ولی اذیتم میکنه 😓

دردتون چجوری بود؟  من خیلی شدید نیست ولی اذیتم میکنه 😓

یه درد رومخیه که بیشترموقع هاهست من ب دکترم میگفتم گفت مال بزرگ شذن وبالااومدن رحمه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
یه درد رومخیه که بیشترموقع هاهست من ب دکترم میگفتم گفت مال بزرگ شذن وبالااومدن رحمه

یکم دیگ بگذره خوب میشی توسه ماهه دوم

منم مثل شما درد میکنه ولی سمت راستمه ،سنگینی میکنه بقول شما دردش اذیت میکنه 

منم‌سمت راستمه 

مال شما‌زود شروع شده درد

من تازه این هفته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز