2777
2789
عنوان

قلب جنین

286 بازدید | 53 پست

فردا وارد هفتمین هفته میشم...میتونم صدای قلبشو بشنوم؟خودش گفته شنبه بیا ولی نمی‌دونم برا چی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

انشالله ك ميتوني بشنوي 

ولي نشنيدي هم استرس نگير تا هفته ١٠ وقت داري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله ك ميتوني بشنوي  ولي نشنيدي هم استرس نگير تا هفته ١٠ وقت داري

❤️

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
وقت داری هنور  همون تاریخی ک دکتر داده برو تا استرس نگیری

گفته شنبه بیا..یعنی پس فردا

انشاالله میخوای ی هفته ام صبر کن با خیال راحت برو. منم 8 هفته کامل میخوام برم

شما هم تا یکم کار می‌کنید دل درد کمر درد می‌گیرید؟