ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 عنوان آش رشته😐 239 بازدید | 21 پست سلام نماز روزتون قبول😍روزه ام سدیدا دلم اش رشته میخواد، ازمادرو مادر شوهرجانمم دورم اشای بیرونم به معدم نمیسازهبلدم نیستم😐هیچی خواستم بگم اگه اش رشته دارین برا افطار منم یاد کنید😂🤣🤚 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚 1400/01/26 | 17:42 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behikhanom عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1487 من مامانم قرار بپزه واسه افطار کاش نزدیک بودی میوردم برات کدوم شهری؟ کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 خوب خودت بپز بلد نیستم حال و حوصلشم ندارم ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 الهی کاش پیشت بودم درست میکردم برات کدوم شهری؟ عزیز دلی که مهربووووووون😍😍😍😍فداتشم زنجانم😘 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 من مامانم قرار بپزه واسه افطار کاش نزدیک بودی میوردم برات کدوم شهری؟ عزیزممممم😍😍😍مرسی قربونت برم نوش جونتمن زیاد هوس ام قوی نیست، وامیستم برم پیش مامانم برام بپزه😁😂زنجانم عزیزم ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32029 عزیز دلی که مهربووووووون😍😍😍😍 فداتشم زنجانم😘 من تهرانم اگر بودم برات میپختمولی راحته موادشو اماده کن فردا بپزخواستی طرز تهیه اش رو بگم
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 من تهرانم اگر بودم برات میپختم ولی راحته موادشو اماده کن فردا بپز خواستی طرز تهیه اش رو بگم مرسی عزیزم سخته زبون روزه تایپ کنی،بعد امتحانم سرچ میکنم میپزم حتما😍 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
behikhanom عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1487 عزیزممممم😍😍😍مرسی قربونت برم نوش جونت من زیاد هوس ام قوی نیست، وامیستم برم پیش مامانم برام بپزه😁 ... وایی عزیزم چقدرم دوری قربونت برم من اصفهانم گفتم اگه نزدیکی واست بیارم ☹☹☹ کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
خاله_سارا_۹۵_ترکیده عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 43196 عزیززمممم مادرم امشب پخته در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 وایی عزیزم چقدرم دوری قربونت برم من اصفهانم گفتم اگه نزدیکی واست بیارم ☹☹☹ ای جان😍نوش جونت دوستم😘 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 عزیززمممم مادرم امشب پخته نوش جونت عزیزم😍اش رشته های مامان منم بینظیره،کلا مامانا نبمروام بپزن خوشمزه تره😂 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 منم دلم خواست☹☹☹ چه خوب تنها نیستم پس🤣بیا باهم تصورش کنیم😁😁😁 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚