2777
2789
عنوان

رفتار عمه

142 بازدید | 18 پست

دوستان من یک دوستی دارم که ۲۵ سالشه بعد پدرش چند ساله که فوت کرده و این دوستمم با من چند ساله دوسته و تقریبا با هم صمیمی شدیم و الانم با مادرش زندگی میکنه.

بعد دوستم چند روز پیش زنگ زد و گفت ; عمم زنگ زده و بعد از احوال‌پرسی و ایناا برگشته گفته تو خواستگار داری یا نه ؟

و بعد هم عمش گفته دقیقا چند سالته و اینااا ، اخه عمش دقیق سال تولدش رو نمیدونسته.

بعد این دوسته من میگه عمم که این حرفا رو زده ینی میخواو منو برای پسرش خواستگاری کنه.

اخه من بهش میگم انقدر الکی دور برندار ولی گوش نمیده اصلا.

اخه به نظر شما این سوالات نشون دهنده خواستگاری کردنه؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شایدم میخواد براش خواستگار بیاره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اره نشونه خواستگاری کردنه اما فکر نگنم برای پسرش.. چون اگر برای پسرش باشه نمیگه دقیقا سنت چنده...

نه اخه عمش دقیق نمیدونسته این متولده چنده 

به خاطر این سنش رو پرسیده 

اخه خب اگر عمش همچین قصدی داشت مستقیم میگفت دیگه اینهمه مقدمه چینی که نمیکنن واسه این بحثا

اگر بحث خواستگاری بود دقیق نمیپرسید دیگه یادش بود حدودا چقدر از پسرش کوچکتره شاید برای کس دیگه ای خواسته

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بنظرم میخاد واسش خواستگار بیاره ،تو هم حسودی نکن😂

نه حسودی که نمیکنم

اخه این دوسته من کلا اینجوریه که مثلا یه حرفی رو یجور دیگه ممکنه بفهمه

ینی قبلا هم یه چند بار براش سوتفاهمای اینجوری پیش اومده بوده

من ینی میگم الکی خودشو دل خوش نکنه