2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 10 پست

سلام مامانا.من اقدام بودم زمان تخمک گذاری اما چند روز قبل از پریودی بی بی چک زدم  منفی شد.

دیروز موعد پریودم بوده و نشدم ممکنه بی بی چک چندروز دیگه بزنم مثبت بشه؟یا قبلیا منفی بوده همون میشه؟

خدایا شکرت بابت همه چی  

امکان داره مثبت بشه ان شاء الله

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روز قبل پریودی خب زود بوده دیگه یکی دو روز صبر کن دوباره بزن انشاالله ک مثبته چند وقته اقدامی؟

آره زود استفاده کردم .اما خب عجولم🤪🤕 باید صبر کنم چندروز بگذره اگه خبری نشد استفاده کنم .راستش اولین باره اقدامم😂

خدایا شکرت بابت همه چی  
آره زود استفاده کردم .اما خب عجولم🤪🤕 باید صبر کنم چندروز بگذره اگه خبری نشد استفاده کنم .راستش اول ...

عزیزززم🥰

انشاالله که بارداری ولی خب تو اقدام یکم پریودی بهم میریزه اگه باردار نبودی هم خودتو اذیت نکن هنوز کلی وقت داری

عزیزززم🥰 انشاالله که بارداری ولی خب تو اقدام یکم پریودی بهم میریزه اگه باردار نبودی هم خودتو اذیت ...

آره هرچی خدا بخواد ان شاءالله. ممنون مهربون

خدایا شکرت بابت همه چی