2777
2789
عنوان

چندوقت یه بار تو دوستی همو میبینین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 104 پست
میخواستیم بریم بیرون همو ببینیم ولی کرنا نمیزاره الانم منتظریم اوضاع یکم بهتر بشه با هم بریم بیرون

وای خیلی بده  من تولدمم هس یک شنبه کاش بشه برم پیشش

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
باورت میشه 4 ماهه ندیدمش اصلا شرایطش نیس واقعا خیلی سخته  میای تاپیک اخر من مرسی

اره حتما 

چراخب چهار ماه خیلیه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنو ازدواج نکردیم  اون بهم میگه خانومه خنگ منم بهش میگم اقای خنگول بخاطرهمین گذاشتم😂

ایشالله که ازدواج میکنید خوشبخت هم میشین😍⁦❤️⁩

اهان😂😂😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
الان دیگه همسرمه ولی زمان دوستی هرروز یا یروز در میون بیرون بودیم یادش بخیر

ماشین داشت؟

ینی هرروز باهم بیرون بودین

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

اره حتما  چراخب چهار ماه خیلیه

خب هیچ بهونه ای نیس تازه یک شنبه هم تولدم هس فک نکنم بازم بتونم برم بیرون خیلی ناراحتم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

ماازهم دوریم دیر ب دیر هروقت شذایط برامن جوربشه و استرس کسی نباشه و نبینه

4ساله وضعمون همینه

دعاکنید مشکلاتمون حل بشه زودی ازدواج کنیم

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
مرسی عزیزم😘❤همچنین😍❤ تاپیک ازدواجمونو بزنیم ان شاءالله😁❤

😍⁦❤️⁩

ایشالله⁦❤️⁩

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
ماازهم دوریم دیر ب دیر هروقت شذایط برامن جوربشه و استرس کسی نباشه و نبینه 4ساله وضعمون همینه دعاکن ...

ان شالله ازدواج کنید

منم همین طور

۲ ساله رفیقیم

شهرمون جداعه

من خیلییی خجالتیم 

هم خجالت میکشم هم میترسم

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
ماازهم دوریم دیر ب دیر هروقت شذایط برامن جوربشه و استرس کسی نباشه و نبینه 4ساله وضعمون همینه دعاکن ...

میشه شما که تو شرایط منی به تاپیک اخرم سر بزنی

ان شالله ازدواج کنید منم همین طور ۲ ساله رفیقیم شهرمون جداعه من خیلییی خجالتیم  هم خجالت م ...

میشه بیای تاپیک اخرم موضوعش همینه تقریبا