2777
2789
عنوان

چندوقت یه بار تو دوستی همو میبینین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر قیافه تحصیلات خانواده اش ولی اخلاقش خیلی خوبه.بهم احترام میزاره باهام روراسته دوست ورفیق زی ...

چقدر بد 

ناراحت نشی عزیزم اما ایشون کلکسیون عیب و ایراده 

یعنی چی ک باهام رو راسته...فقط بر این پایه موندی؟؟

پسر رفیق باز واقعا خوب نیست 

میدونم خیلی سخته اما بهتره تموم کنی...بخاطر خودت 

میتونی کاری کنی نگرده من عشقمو تغییر دادم از نظر مثلا رفیق داشت شرط گذاشتم رفیق باز باشه میرم گذاشت ...

تغییر نمی کنه. خوبی اش اینه بعدن میای اعتراف میکنه 

میگه تو رودروایسی گیر کردم

خودش هم می دونه کارش اشتباهه

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
چقدر بد  ناراحت نشی عزیزم اما ایشون کلکسیون عیب و ایراده  یعنی چی ک باهام رو راسته...فقط ...

ویژگی های مثبت دیگه هم داره.مثلن همین که قبول میکنه کارش اشتباهه.خودش هم همیشه میگه آخرش همین رفیق ها روزگارمن سیاه میکنن

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
ویژگی های مثبت دیگه هم داره.مثلن همین که قبول میکنه کارش اشتباهه.خودش هم همیشه میگه آخرش همین رفیق ه ...

نمیدونم چی بگم عزیزم 

اما اینک میگه و قبول داره مهم نیست ...مهم اینه بذاره کنار

اگر دوست داشته باشه بخاطر تو هم ک شده باشه دوست و رفیق و بی خیال میشه 

ساده نگیر 

وا چرا دوبار؟!🤣 هنوزم باهمین؟

دوسال پیش ازدواج کردیم 

مابااینکه تو یه شهر کوچیک بودیم اما فقط تلفنی درارتیاط بودیم بخاطر اینکه شرایط خانوادگی من طوری بود نمیتونستم اصلا ب این جور کستئل حتی فک کنم و شهرمونم کوچیک بود نمیشد همو ببینیم خودمم یه جورایی دلم نمی‌خواست چون فک میکردم ازش دورتر میشم و تبدیل میشه به دوستی های الان که پایدار نیس و خواسته های مختلف دارن از هم 

شکر خدا همین هم باعث شد بهم برسیم 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه اون 😐

قصدتون ازدواجه؟

نمیترسی رهات کنه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”