2777
2789
عنوان

بارداری

150 بازدید | 17 پست

بیست سالمه وارد هفته سیزده بارداری شدم بارداری اولمه وزنم 48کیلوهس تو بارداری هم اضاف نکردم همیشه از اول بارداریم درد داشتم اما پنج روزه وحشتناک شده خونریزی ندارم گودی کمر دارم عفونت و کیست هم ندارم سه تا دکتر رفتم دکتر خودم فوق تخصصیه دو تای دیگه هم زنان به خاطر انقباض که دارم استراحت مطلقم خونمون هم پله داره نمیتونم برم دکتر تحمل درد سونو و معاینه مجدد هم ندارم پنج روز پیش که دردم شدید شد رفتم دکتر سونو کرد چون جنین کوچیک بود مجبور شد دستگاه سونو رو زیاد فشار بده تا دقیق ببینتش بعدش دردم بیشتر شد گفت باید معاینه شی و چهارتا انگشتشو فرو کرد زیر شکمم مردم از درد بعدم گفت جنین خودشو جمع کرده و جابه جا شده باید چند باری بیایی پیشم با ماساژ بیارمش سر جاش یه بار رفتم خیلی بد بود قشنگ شکممو میچلوندش جونم بالا اومد از بعدشم نمیشه اشاره شکمم کرد دوشب پیشم رفتم بیمارستان طبق سونوی قبلیم اونم همینو گفت چند تا ضربه هم زد زیر دلم که سفت شده تو دلم دود افتاد نینی هم نیومد سر جاش سه تا سرم زد ده تا شیاف داد فرقی نکرد گفت برو خونه با روغن زیتون ماساژ بده شاید بیاد سرجاش دو بار شوهرم انجام داد ولی خیلی دردم اومد دست می‌کشید زیر شکمم اشکم در میومد استامینوفن و پروژسترون خوردم شیاف گذاشتم سرم زدم حوله گرم گذاشتم سشوار روش گرفتم حمام رفتم شال دورش بستم فرقی نکرد نمیدونم دیگه چیکار کنم نه میتونم چیزی بخورم نه از سر جام تکون بخورم کلا دراز کشیدم فقط میتونم آب بخورم تورو کمکم کنید

آخ عزیزم اینجوری که گفتی منم دردم گرفت بخدا

انشالله درست میشه نزار معاینه کنن دکترم نرو همون استراحتو ادامه بده انشالله خوب میشی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی عزیزم چ بارداری سختی داری انشالله ک بهتر بشی

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
چیکار کنم خب رفتم لااقل یکم دردم کم شه

خوب الان که کم نشده استامینیفون ساده میتونی بخوری 

این معاینه ها خطرناکه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خوب الان که کم نشده استامینیفون ساده میتونی بخوری  این معاینه ها خطرناکه

خوردم والا استامینوفن و پروژسترون خوردم شیاف گذاشتم سرم زدم حوله گرم گذاشتم سشوار روش گرفتم حمام رفتم شال دورش بستم فرقی نکرد روغن زیتون هم زدم بدتر شد که بهتر نشد کلا هم دراز کشیدم 

خوردم والا استامینوفن و پروژسترون خوردم شیاف گذاشتم سرم زدم حوله گرم گذاشتم سشوار روش گرفتم حمام رفت ...

گلم چارش صبره انشالله با بالا رفتن سن حاملگیت بهتر میشی

منم درد داشتم ولی نه در این حدی که شما میگی من فقط استراحت میکردم

گلم چارش صبره انشالله با بالا رفتن سن حاملگیت بهتر میشی منم درد داشتم ولی نه در این حدی که شما میگی ...

منم از اولش درد داشتم قابل تحمل بود اما این پنج روزه جونم بالا اومده 

بارداری خیلی سخته عزیزم. 😔 الکی نیست میگن بهشت زیر پای مادره. 🥺

والا من کسیو ندیدم ایجوری من تحملم بالاس معمولا صدام در نمیاد خود دکتر هم تو ماساژ تعجب می‌کرد که چرا چیزی نمیگم اما واقعا خیلی شدیده قابل تحمل نیست