بیست سالمه وارد هفته سیزده بارداری شدم بارداری اولمه وزنم 48کیلوهس تو بارداری هم اضاف نکردم همیشه از اول بارداریم درد داشتم اما پنج روزه وحشتناک شده خونریزی ندارم گودی کمر دارم عفونت و کیست هم ندارم سه تا دکتر رفتم دکتر خودم فوق تخصصیه دو تای دیگه هم زنان به خاطر انقباض که دارم استراحت مطلقم خونمون هم پله داره نمیتونم برم دکتر تحمل درد سونو و معاینه مجدد هم ندارم پنج روز پیش که دردم شدید شد رفتم دکتر سونو کرد چون جنین کوچیک بود مجبور شد دستگاه سونو رو زیاد فشار بده تا دقیق ببینتش بعدش دردم بیشتر شد گفت باید معاینه شی و چهارتا انگشتشو فرو کرد زیر شکمم مردم از درد بعدم گفت جنین خودشو جمع کرده و جابه جا شده باید چند باری بیایی پیشم با ماساژ بیارمش سر جاش یه بار رفتم خیلی بد بود قشنگ شکممو میچلوندش جونم بالا اومد از بعدشم نمیشه اشاره شکمم کرد دوشب پیشم رفتم بیمارستان طبق سونوی قبلیم اونم همینو گفت چند تا ضربه هم زد زیر دلم که سفت شده تو دلم دود افتاد نینی هم نیومد سر جاش سه تا سرم زد ده تا شیاف داد فرقی نکرد گفت برو خونه با روغن زیتون ماساژ بده شاید بیاد سرجاش دو بار شوهرم انجام داد ولی خیلی دردم اومد دست میکشید زیر شکمم اشکم در میومد استامینوفن و پروژسترون خوردم شیاف گذاشتم سرم زدم حوله گرم گذاشتم سشوار روش گرفتم حمام رفتم شال دورش بستم فرقی نکرد نمیدونم دیگه چیکار کنم نه میتونم چیزی بخورم نه از سر جام تکون بخورم کلا دراز کشیدم فقط میتونم آب بخورم تورو کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧