2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چندوقت قبل مجد ۲۹ پلاک ۵ بودند  من و اقوامم خیلی رفتیم پیششون و تقریبا همه نتیجه گرفتیم

عزیزم هرروز هستن؟من ساعت چند برم که زود نوبتم بشه.من واسه این میرم که بچم به پا هست میخوام واسم بچرخونه که طبیعی زایمان کنم.انجام میدن؟

عزیزم هرروز هستن؟من ساعت چند برم که زود نوبتم بشه.من واسه این میرم که بچم به پا هست میخوام واسم بچرخ ...

سلام گلم هروز بجز تعطیلات هستن ،از ساعت ۳ تا ۷ هستن دیگه معلوم نیست کی خلوت باشه ، فکر کنم ۳ اونجا باشی بهتره🤔 ولی بازم قطعی نیست ،رفتی باید اول اسمتو بنویسی که نوبتت شد صدات میزنن

آره گلم میچرخونه خیالت راحت ،موقع زایمانت منم دعا کن گلم😪 دوباره سقط کردم متاسفانه😔

سلام گلم هروز بجز تعطیلات هستن ،از ساعت ۳ تا ۷ هستن دیگه معلوم نیست کی خلوت باشه ، فکر کنم ۳ اونجا ب ...

همون مجد ۲۹؟برگه میزنه پشت دره خونش؟؟؟عزیزم من مشکل نازایی داشتم رفتم پیش هما اسکوییان.شمام برو خیلی دکتر کاربلدیه.تو نت سرچ کن میاد .عالیه.کلا تخصصش نازاییه

همون مجد ۲۹؟برگه میزنه پشت دره خونش؟؟؟عزیزم من مشکل نازایی داشتم رفتم پیش هما اسکوییان.شمام برو خیلی ...

آره مجد ۲۹، نه داخل خونه میذاره که عروسش اسامی مینویسه

من باردار میشم ولی بارداری هام خطرناکه و منجر به سقط میشه تا هفته ۷ توی سونو حتی واژینال هیچی دیده نمیشه ایندفعه هم بارداریم بچه خوره شد 😔

آره مجد ۲۹، نه داخل خونه میذاره که عروسش اسامی مینویسه من باردار میشم ولی بارداری هام خطرناکه و من ...

دکترت کیه؟؟من دختر عمم هییی سقط میکرد .فک کنم ۴ تا سقط کرد خداروشکر الان بچش ۳ ماهست.رفت پیش هایده بیرامی.اون تونست با داروهاش بچه رو نگه داره.مطبش تو حر هستش.سمته ساختمون.بزن تو نت هایده بیرامی