2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

47 بازدید | 7 پست

داداش من با بچه های عمه ام خیلی میجوشه و ودوست داره با اونا بازی کنه حالا یه ماهی هست دوبار رفته اونجا و اونا اومدن اینور با هم باز کردن اونا ۳ تان ..یکیشون ب داداش من گفته پدرام پیرمرده مث پیرمردا عینک میزنه اخه یه بچه ۳ ساله این حرفه ک بزنه!!!داداشم صبح میگه من عینک نمیزنم فلانی گفته ب من ...🥺😞😞😞منم واقعا عصبانی چی جوابشونو بدم ابن حرف بزرگتره ک کوچیکتر زده چی بگم جوابشونو 😥من خودم بی سر و زبونم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
عزیزم بچه هستن سخت نگیر

حرف بدی زده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا شاید یه پیر مرد دیده عینکیه واس همین به داداشتون گفته  اتفاقا از ادم بزرگ بعیده ک عینکی بو ...

وا نداره عزیزم.اتفاقا چون مامانشو میشناسم میدونم حرف اونه.بابابزرگم داداش من گرفته بود بوس میکرد و قربون صدقش میرفت این خانوم وایساده بود بلند بلند داد میزد ک بچه منو محل نداد بعد این .......یه فوش خیلی زشت میبینه بوسش میکنه

وا نداره عزیزم.اتفاقا چون مامانشو میشناسم میدونم حرف اونه.بابابزرگم داداش من گرفته بود بوس میکرد و ق ...

خب اگ اینجورین ک اصلااا نذارید با این خونواده خیلی در ارتباط باشن 😐😐😐😐

خب اگ اینجورین ک اصلااا نذارید با این خونواده خیلی در ارتباط باشن 😐😐😐😐

چون تک پسره و ماها شاغلیم خیلی اذیت میکنه ک بره با اونا..مثلا در روز سیصد بار زنگ میزنه ک بیاین یا من بیام ..ما خودمونم وقت میزاریم براش بیرونم خیلی میبریمش ولی حرف گوش نمیده..

مرسی عزیزم💫🌺