elaheyehnazbano مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست دوستان اقدامی که فرزند دومشونه بیاین کنار هم از تجربیات هم استفاده کنیم ببینیم علایم بارداری دوم چطوره؟ خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂… 1400/01/26 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیع عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 362 😑😑منم وزن کم کردم من برم ببینم میتونم یکچیزی.بخورم شکمم اینقدقاروقورنکنه..
ملودی_۲۰ عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2580 من برم ببینم میتونم یکچیزی.بخورم شکمم اینقدقاروقورنکنه.. برو گلم انشاللع ک بتونی جواب بازیگریتونو باکارگردانی میدم...
ملودی_۲۰ عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2580 انشالله توام خوب بشی فدات بشم مرسی برو نی نیت گشنشع جواب بازیگریتونو باکارگردانی میدم...
elaheyehnazbano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 منم واسه اولیم همینطوزور بودم اب هم میخوردم بالا میوردم تا سر حد خون یعنی دیگه خون بالا میورردم خانواده شوهرمم عین اضراییل بودن واسم خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
ملودی_۲۰ عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2580 منم واسه اولیم همینطوزور بودم اب هم میخوردم بالا میوردم تا سر حد خون یعنی دیگه خون بالا میورردم خانو ... یاخدا راس میگی چجوری شد خوب شدی جواب بازیگریتونو باکارگردانی میدم...
elaheyehnazbano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 خوب نشدم تا ماه ۹باهام حالا میبینم عقب انداختمه تمام حالتهای بارداری اولمو دارم فقط بالا نمیارم دهنمم پر اب میشه هی به نظر شما باردارم ؟؟؟ خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
elaheyehnazbano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 ولی اگه حالت تهو داری یه پرستار گفت نون خشک خوبه یه کشک خشک محلی ادم کمتر معدش ترش میکنه وبالا میاره خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
elaheyehnazbano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 کشک خوبه ادم بخوره بذاره تودهنش ...نون خشک هم خوبه از همینایی که در مغازه هو میفروشن یا کسی که نون میپزه بگو واست بپزه یه چند تا عالیه ... خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
elaheyehnazbano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 249 خدا انشالله شمارو هم شاد کنه😍من جواب تست خانگیم بی بی چکم مثبت شد خواهرا بیاین 😍 خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…