2777
2789
عنوان

یه ادم خسته

95 بازدید | 10 پست

من یه ادم خسته ام که هیچ دلبستگی به دنیا نداره

سه تا ارزو داشت 

که خدا یکیشو ازش گرفت و داد به دیگری...

دومی رو سالها خودش رو به و اتیش زد بعد خدا خیلی راحت همونو برا بقیه براورده کرد

و سومی رو همه داشتن اما ا‌ون فقط بغضشو داشت...

حالا شده یه ادم خسته که دلش فقط مرگ میخواد. چون هیچ دلبستگی به دنیا نداره.

چقد خستم‌ 😭💔 دلم لبخند میخواد. و بعدش یه ملافه سفید و ملاقات خدا🖤

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسرده شدی

حال و هواتو تغییر بده

فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منتظر مرگ نباش بجاش چیزای دیگرو بساز

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
منتظر مرگ نباش بجاش چیزای دیگرو بساز

من هی میسازم اما خراب میشه.

لطفا برام دعاکنیدد

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
من هی میسازم اما خراب میشه. لطفا برام دعاکنیدد

حتما نگران نباش درس میشه

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
حتما نگران نباش درس میشه

فعلا که داره میکشه

فعلا که داره میکشه

چیشدع انقد بده اگه میتونی تعریف کن

افسرده شدی حال و هواتو تغییر بده فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی

برام دعا کنید لطفا. به ارزوم برسم

برام دعا کنید لطفا. به ارزوم برسم

ان شاءالله عزیزم❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...