2777
2789
عنوان

چه سمی بود من دیدم

189 بازدید | 12 پست

کاربر نظرش اینه که خانومای شاغل که پولشونو میریزن وسط زندگی قابل دلسوزین  ولی خانومای خانه دار که از عمد کار نمیکنن و با پول شوهرشون همش در حال خوشگذرونی قابل احترام ، همه تاپیکاشونم اینجوری 

کنجکاو شدم چرا طرز فکر یکی باید اینطوری باشه ؟ نظر شما چیه 

کامنتشو الان کپی میکنم میخوام نظرتونو بدونم تا با طرز فکرا اشنا بشم 

"خب اکثر اونایی ک درامد شوهراشون عالیه یا کار پاره وقت دارن یا خانه دارن

نگفتم فقط بره ارایشگاه میتونه کلاسای مورد علاقشو بره هنرای مورد علاقشو یاد بگیره ورزشای مختلف 

اتفاقا خیلی هم قابل احترامن اون قشر هم معمولا برای خانومی ک کارمنده و شوهرشم کارمنده و درامد خیلی معمولی داره و مجبوره بچه ۹ ماهشو بزاره مهد یا پرستار بگیره خسته کوفته بره سرکار بیاد خونه ب خودشم‌نرسه پولشم بیاره تو زندگی قسط بده احترام قائل نیستن و با دلسوزی بش نگاه میکنن"

هر دو قشر قابل احترام و هرکسی سبک زندگی خودش رو داره

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر خاصی ندازم هر کی هر مدل بخواد می تونه زندگی کن... یکی کار بیرون دوست دارع برع یکی ندازه نره.. مهم این ادم احساس خوشی کن تو زندگی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

راست گفته منم تو فامیل هر دو مدل رو دیدم زن خانه داری که به خودش میرسه و بریز و بپاش میکنه قابل احترام تره از نظر شوهرش 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
هر دو قشر قابل احترام و هرکسی سبک زندگی خودش رو داره

نظر منم همینه سرمونو تو زندگی بقیه نکنیم 

ولی واقعا زشته به خانومی که داره جون میکنه پولشو میزاره وسط زندگی با دلسوزی نکاه کرد ( من نهایت احترامو براش قائلم) 

نه من خودم دیدم به خانمهای شاغل مثبته اوایل ازدواج شاغل بودم ولی بعدا خانه دار شدم .ولی الان پشیمونم درسته سخته ولی مستقل بودن لذت داره .و مسلما کسایی که با سختیهای کار میسازن قابل احترامن

راست گفته منم تو فامیل هر دو مدل رو دیدم زن خانه داری که به خودش میرسه و بریز و بپاش میکنه قابل احتر ...

یعنی زنی که کار نکنه ( شرایطشو داشته باشه و کار نکنه ) و دغدش بریز بپاش باشه مفیده برای جامعه ؟ با پول شوهرش خوش باشه احترام بیشتری قائلن تا کسی  که کارمنده و برای جامعه کار انجام میده و دوست داره دستش تو میب خودش باشه ؟🤔

نه من خودم دیدم به خانمهای شاغل مثبته اوایل ازدواج شاغل بودم ولی بعدا خانه دار شدم .ولی الان پشیمونم ...

خانه دار هم قابل احترامه 

من بیشتر با جنبه این که گفت با پول شوهرشون ریختو پاش میکنن و خودشون دلشون نمیاد کارکنن ولی قابل احترامن از نظر مردم  بعد شاغل دلسوزانه بهش نگاه میشه خیلی مشکل دارم 

اگر نه به زندگی بقیه کاری ندارم 

یعنی زنی که کار نکنه ( شرایطشو داشته باشه و کار نکنه ) و دغدش بریز بپاش باشه مفیده برای جامعه ؟ با پ ...

از نظر جامعه نمیگم که از نظر زندگیه متاهلی میگم بیشتر زن هایی که پول در میارن خرج خونه میکنن شوهر ازشون سو استفاده میکنه ولی زنی که همش به خودش میرسه رو شوهرش بیشتر دوست داره 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
از نظر جامعه نمیگم که از نظر زندگیه متاهلی میگم بیشتر زن هایی که پول در میارن خرج خونه میکنن شوهر از ...

بنظرم اونم بستگی به شخصیت ادما داره 

اون اقا طرز فکر پوچی داره 

بنظرم اونم بستگی به شخصیت ادما داره  اون اقا طرز فکر پوچی داره

بیشتر مردا همینن عده ی کمی از مردا قدر زحمات خانوم رو میدونن چه در خانه داری چه در بزرگ کردن فرزند چه در کار کردن