حســــــن جــــان!
قدم های من اگر ســوی تــو نباشــد
خطــوات شیــطــان اســتــ
هر مقصــدی
غیــر از تــو
حــرامــم بــاد آقــا !
پی نوشت : عشــقی که در نــامت پــیــداست را با دریــــا تقســیم میکنــم...
عکاس : خودم ... بــا قدمــهــای آلــوده!
*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118
آقا ! لایق نیستم اما .. برای همه دعا میکنم... خصوصا برای اونهایی که منو دوست ندارن ... عیب نداره آقا ! تو دستشون و بگیر! من دوست دارم همشون حاجت روا بشن به حق خودت! من برای هیچکس دعای بد نمیکنم آقا! همین که تورو دارم برای من کافیه ... دست رحمت بکش به سر اونایی که حتی بدی منو میخوان ... همونایی که میدونی و میدونم! دعاشون کن آقا ... تو کریم اهل بیتی ... همین برای آرامش من کافیه
*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118
شاخه نبات من از ته ته ته دلم برای دشمنانم دعا میکنم خداشاهده ... خدا حاجاتشون و بده ... من از ناراحتی هیچکسی خوشحال نمیشم حتی کسایی که باهام دشمنی میکنن!
نه بابا رو سیاه درگاه خدام ... دعاشون میکنم تا خدا بدونه من با کسی دشمنی ندارم ... دعاشون میکنم که امام حسن دعام کنه... لایق نیستم اصلا اما دعاتون میکنم چشمممم