2777
2789
عنوان

تنگی نفس

311 بازدید | 15 پست

بچه ها من چند روز پیش از خواب بعد از ظهر که بیدار شدم کل پیشونی و شقیقه هام بخصوص شقیقه راستم خیلی بد درد گرفت. الان از امروز یجورایی تنگی نفس دارم انگار. همه‌ش باید یه نفس عمیق بکشم. تو حالت دراز کشیده بیشتر میشه تنگی نفسم. با بینی که نفس میکشم که دیگه بدتررر

مشکلم جدیه بنظرتون؟ تنگی نفسم دردناک نیست و اینطورم نیست که تند تند نفس بکشم ولی خب اون نفسی که میدم تو رو متوجهش میشم و پاسخگوی نیازم نیست چون هرچندتا نفس معمولی یبار مجبورم یه نفس عمیق هم بدم داخل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مریض شدم سردرد و بدن درد و سرفه و تنگی نفس دقیقا همینطور ک میگی وقتی دراز میکشم نفس کشیدن سخت میشه اما در حدی نیس ک نفس نفس بزنم

سنگینی روی قفسه سینه و سنگینی توی گلو و همینطور انگار از پشت قفسه سینه یکی داره فشار میاره،اینا علائم کروناس

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
منم مریض شدم سردرد و بدن درد و سرفه و تنگی نفس دقیقا همینطور ک میگی وقتی دراز میکشم نفس کشیدن سخت می ...

جدی علائم کروناست؟؟ دکتر برم چی میده؟ شنیدم قرص و اینا نباید خورد. 

برو دکتر سینوزیت هات رو چک کنه شاید حفره های اون بالا  پر شده باشه راستی ترشح  پشت حلق و ...

خلط مزمن دارم خیییلی ساله. اره سمت بین دو ابروم الان که دراز کشیدم یه حسی دارم انگاری. 

جدی علائم کروناست؟؟ دکتر برم چی میده؟ شنیدم قرص و اینا نباید خورد. 

نگران نباش بابا.بدن درد و سر درد و سرفه اینارو نداری؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
دکتر واسه کرونا درمان میده؟ اخه شنبدم قرص و داروهاشو نباید خورد اصلا

چرا نباید خورد؟داروهاش همین قرص و شربتاست دیگه

چیز خاصی نیس ک آزیترومایسین و شربت خلط اور و چرک خشکنا و اینجور چیزا

چرا نباید خورد؟داروهاش همین قرص و شربتاست دیگه چیز خاصی نیس ک آزیترومایسین و شربت خلط اور و چرک خشک ...

ببین من یه خلط مزمن رنگی داشتم به مدت چندسال. حالا از چندهفته پیش که بخاطر جوشام ازیترومایسین خوردم، بشدت بدنم واکنش نشون داد. از بیشتر شدن خلطم تا سردرد و گلودرد حتی. حس میکنم بخاطر اون قرصه بود. حالا فکر کنم به ازیترومایسین هم مقامت پیدا کرد بدنم😭

خلط مزمن دارم خیییلی ساله. اره سمت بین دو ابروم الان که دراز کشیدم یه حسی دارم انگاری. 

احتمالا همون هست که گفتم برو دکتر معمولا اسپری بینی میدن که چرک رو خشک کنه و نفست آزاد بشه

نه ندارم . فقط همین حوالی چشم و پیشونیم درد داره با یکم نفس تنگی .  

ععع منم چشمم و پیشونیم درد میکرد میزد ب چشم چپم و پیشونی بیشتر بالای ابروم

منم سینوزیت دارم،دکتر گفت ممکنه از سینوزیتم باشه ولی در کل من کلا ی شب تب کردم بدن درد و سردرد و پشت درد و سنگینی قفسه سینه و ازینجور چیزا

حالا مال تو شاید از سینوزیتت باشه نمیدونم

من ک دیروز تست دادم جوابش فردا میاد،بعدازظهرم میرم عکس از ریه هام ک ببینم چطوره اوضام

چون سرفه هام شدیده

ببین من یه خلط مزمن رنگی داشتم به مدت چندسال. حالا از چندهفته پیش که بخاطر جوشام ازیترومایسین خوردم، ...

ازیترومایسین برا عفونت و اینجور چیزاس اگه خلطت زیاد شده شاید واسه اینه ک قرصه داره خلطاتو میاره بیرون