2777
2789
عنوان

علائم میگرن

218 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ،من خیلی وقته سردرد میگیرم، سردردهای طولانی، با خوابیدن و استراحت هم بهتر نمیشه ، فقط باید مسکن بخورم، هم زمان چشمم هم درد میگیره ،نور اذیتم میکنه و اگه  زمان بگذره و مسکن نخورده باشم حالت تهوع هم میگیرم، این علائم میگرنه؟؟

یه بسته نوافن رو دو هفته ای تموم میکنم ،خیلی زیاد شده ،تقریبا ی روز در میون 

خدا بزرگه 🌸☘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چهل سال سردردهای شدید داشتم، مسافرت، مهمونی، عروسی، عزا..... تا یادمه همش سردرد

تا امسال واسه چکاب آزمایش چربی خون دادم و متوجه شدم تری گلیسریدم چهارصده، از وقتی دارو واسه چربی خون میخورم سردردام کاملا خوب شد

شاید یه تیر کوچولو دو سه هفته یه بار، اما سریع خوب میشه، با غذای چرب هم دوباره سردرد شدید میشم و با مسکن آروم میشه

یه چکاب برو، من طوری بودم که دیگه مسکن جواب نمی‌داد، همه راه‌های سنتی و نوین هم رفتم

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

من بگم نظر خودم نیست خانم دکتر محمد پور رو می شناسید ؟ 

به همه گفته بود ان استیل و ویتامین سی بخورین من خودم دوبار کرونا گرفتم با این دو تا نجات پیدا کردم ولی اینکه چندین بار حال بهبودی های تو دایرکت بهش گفتن تو استوری میذاشتن چندین نفر که میگرن داشتن می گفتن کنار اینکه کرونا گرفته بودن ویتامین سی باعث شده میگرنشون کم تر بشه حتی با ان استیل منم سر کرونا واقعن سردرد وحشتناک گرفتم به والله با ویتامین سی و ان استیل سردردم کمتر از نیم ساعت خوب شد 

درد میگرن مثل نبض خیلی شدید هست 

یه طرف سر و صورت رو درگیر میکنه هربار 

وقتی شدید باشه حالت تهوع میگیری 

نور و بوهای تند و سر و صدا اذیتت میکنه 

اگر این علایم رو داری حتما برو دکتر متخصص داخلی اعصاب 

حتی خانم دکتر محمد پور گفتن که همه ی مشکلات از نقض آنزیمی هست ویتامین سی بدن توانایی تولیدشو نداره باعث خیلی مشکلات مثل آلزایمر و پارکینسون و ام اس و مشکلات ذخیره آهن و ویتامین دی میشه من هر هفته ویتامین دی مصرف میکردم بازم درد داشتم تا اینکه ویتامین سی رو خوردم یکسالی هست ویتامین دی مصرف نکردم و حتی قرص آهن یکسالی میشه مصرف نمیکنم همین ویتامین سی نجاتم داد آهن و ویتامین دی بدنم یکسالی هست نرماله پایین نیومده همه ی اینارو خانم دکتر با مقاله از مجله لنست و نیچر که با تحقیقات زیاد شده آورده حتی خودش مخترع داروی آلزایمرههه

درد میگرن مثل نبض خیلی شدید هست  یه طرف سر و صورت رو درگیر میکنه هربار  وقتی شدید باشه ح ...

یک طرف ثابت همیشه درد میگیره؟ برای من یا راست یا چپ ،ثابت نیست

خدا بزرگه 🌸☘