2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😂🔊

299 بازدید | 24 پست

خواهر شوهر ماهه🌕 چشم وابروش سیاهه😌
خواهرشوهر عزیزه😚 خوبی ازش میریزه☺
خواهرشوهر بهترینه😍فرشته روی زمینه👌خواهرشوهر خوشگله😍جاش همیشه توی دله❤
خواهرشوهرجای خواهر👭به دردت میخوره آخر😄
بیایید ای بچه ها😀کناربگذاریم کینه ها💞
هرکی خواهرشوهر نداره😔یک چیز تو زندگیش کم داره😪

چه دوست مهربانیست👭همیشه همراه توست👭
همیشه درهمه حال😃دلسوز و دلدار توست💞
پس چرا با دشمنی😡قلبشو تو میشکنی💔
بعد از خدا و پیامبر🌼بعد از شوهر و فرزند👪
تو ای رفیق دلت را💓به خاندان شوهرببند💝
تومثل آیینه باش✨زلال و بی کینه باش💖
اینقدر بکن توخوبی🎁🙋🙆تا در دلش جابکوبی💞
خواهرشوهر رو عشقه😍گل باغ بهشته🌺🌻

میگن بفرسی برا خواهر شوهر افطار دعوت میشی😅

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

خاک تو سر خواهر شوهر مامانم عفریته اس برای خودش😏😑😒😒

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅

برم بفرستم 😁😁

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی خارشوعر

وای مارشوعر

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

راست میگی به دردت میخوره اخر

😂

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خواهر شوهر روسیاهه

خواهر شوهر عین ماره

از روزی ک عروسی کردم افتاده ب جون زندگیم ی بار بم گفت والا هرکی جای تو بود فرار میکرد ن طلاق میگرفت

عنتر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شامش بخوره تو سرش انقدر تنبله ک برای خودشونم نمیتونه شام درست کنه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌