2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی مدت واسه پاهام شیرو سنجد میکس میکردم میخوردم بیشتر تاثیرشو رو صورتم میدیدم این مدتم قرص دگزا میخورم برا مشگلی ک دارم قشنگ صورتم چاق شده ک غبغب اوردم جفتشون گوگل کنی میبینی ک چاق کنندن

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من ی مدت واسه پاهام شیرو سنجد میکس میکردم میخوردم بیشتر تاثیرشو رو صورتم میدیدم این مدتم قرص دگزا می ...

عزیزم شیر و سنجد صورتتون رو چاق می‌کرد و تاثیری روی بدن نداشت ؟

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
من ی مدت واسه پاهام شیرو سنجد میکس میکردم میخوردم بیشتر تاثیرشو رو صورتم میدیدم این مدتم قرص دگزا می ...

واقعا تاثیر داشت من بگیرم .بعد اینکه  قبل ناهارمیخوردی وروزی چند بار عزیزم 

عزیزم شیر و سنجد صورتتون رو چاق می‌کرد و تاثیری روی بدن نداشت ؟

اره فقد صورتم دنبال راهیم لاغر کنم قصدمم چاق کردن صورتم نبود

واقعا تاثیر داشت من بگیرم .بعد اینکه  قبل ناهارمیخوردی وروزی چند بار عزیزم

خیلی حالا من قرص دگزارو توصیه نمیکنم بااینک چاق کنندستو زود میشه نتیجه دید اما مضر هستش

شما شیرو پودر سنجد میکس میکنی هروز صب و شب قبل خاب یه لیوان میخوری یکی دو ماه طول میشه ولی همیشگیه 

اره فقد صورتم دنبال راهیم لاغر کنم قصدمم چاق کردن صورتم نبود

ممنون عزیزم

من دوست صورت و بدنم هر دو یکم چاق شن . در حد ۵ کیلو 🥺😢

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
خیلی حالا من قرص دگزارو توصیه نمیکنم بااینک چاق کنندستو زود میشه نتیجه دید اما مضر هستش شما شیرو پو ...

ممنون مهربون که تجربتو بهم گفتی .فقط یکی سوال شیرخشک منظورته یا شیرگاو

ممنون مهربون که تجربتو بهم گفتی .فقط یکی سوال شیرخشک منظورته یا شیرگاو

قربونت برم

شیر خشک نه. شیر پرچرب شیر عادیم میشه 

ممنون عزیزم من دوست صورت و بدنم هر دو یکم چاق شن . در حد ۵ کیلو 🥺😢

چاق کننده هیمالیا چرا استفاده نمیکنی شما خیلی خوبه خیلیام نتیجه گرفتن