بچه ها انگشترم تو خونه گم شده زمین و زمانو به هم ریختیم ولی نیست که نیست میدونمم خونس چون قبل بیرون رفتن از خونه عکس گرفته بودم تو دستم نبود... اخه میشه تو خونه یه چیزی گم شده باشه
آب شده رفته تو زمین. جارو هم نکشیدم😩
راهی داره پیدا بشه؟ چیکار کنم من
باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
برو قشنگ همه جا رو جارو بکش زیر مبلا هم بکش بعدش باز کن کیسشو ببین اگه رو زمین بیفته پیدا میشه اگه هم نه تو کمدا و جاهای دیگه رو بگرد
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
خیلی دنبالش بگردی پیدا نمیشه یکی دو روز بیخیالش شو پیدا میشه
تجربع کردم که میگم
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
یک جایی گذاشتی یادت رفته.برای من هم پیش اومده.مثلا زیپ پشت کیف.یا جیب مانتو یاشلوار.
تو خونه بودم اخه بالباس خونه اوناهم جیب ندارن
باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
منم گم کرده بودم از لایه لاستیک لباسشویی پیدا کردم تو جیب لباسم انداخته بودم بعد یه ماه پیدا کردمش
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
دیگه باید زمان ها بگذره و تو دنبال یه چیز دیگه بگردی اون یهو پیداش بشه.. منم گردنبند گم کردم رفتم پی ...
گم شده خیلی بده آدم هی چشمش دنبالش میگرده
املای اون بخش عربیو نمیدونم درست نوشتم یا ن اما تلفظ همین بود
چه جالب🤔😄