2777
2789
عنوان

🌟🌟40روز40 ذکر🌟🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 3978 بازدید | 317 پست

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر🌟🌟

امروز روز شانزدهم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا اولُ یاآخر)رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری🌟کاربر غنچه_خانوم🌟میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر🌟🌟

امروز روز هفدهم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یانوالقلوب )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری🌟کاربر آتوسا جون🌟میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر🌟🌟

امروز روز هجدهم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(یا دلیل المتحیرین )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری🌟کاربر 00مریم00🌟میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر عیدتون مبارک 🌟🌟

امروز روز نوزدهم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(شکرًشکرًیاشکرالله )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری🌟کاربرخدافف(فاطمه الی) 🌟میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟سلام وقت همگی بخیر 🌟🌟

امروز روز بیستم ختم هستش و شما دوستان 114بار ذکر(الهم صل علی محمد و آل محمد )رو به نیت برآورده شدن حاجت قلبی با دل خوش همراه با سلامتی و عاقبت بخیری🌟کاربر صدف 77 🌟میخونین.

با انرژی مثبت لطفا 💚

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

چشم عزیزم حتما.  فردا نوبت منه.  هم اسم شمارو مینویسم هم خودم.  حاجت روا شی گلم💚

خیلی ممنونم ازت . دعا کنین خدا عین خواستمو بهم بده و منم حاجت روا شم . به بن بستی خوردم که هیچ راه حلی ندارم هشت ماهه که روز و شبم با گریه میگذره و فقط برآورده شدن تنها حاجتم حالمو خوب میکنه امیدوارم هیچوقت تو زندگیت غم نبینی