2777
2789
منم همين طور دقیقا به‌ سه‌ شب‌ نکشیده معجزه وار حاجتم رواشد الهی شکر

بیزحمت بگید علی یا علیٌ یعنی با تنوین بخونیم

یعنی بگیم  علیون؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بیزحمت بگید علی یا علیٌ یعنی با تنوین بخونیم یعنی بگیم  علیون؟

یا علیُ یاعلیُ یا علی

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حاجت گرفتی از چله حق شناس؟

سلام عزیزم نه خودم منصرف شدم از خواستم ولی حالم خیلی خوب شد و من تمام شرایط رو رعایت نکردم قطعا با تمرکز بر روی نیتت و تلاش برای گناه نکردن جواب میگیری ولی بگو انچه به صلاحه من به صلاحم نبود و وسط چله خودم منصرف شدم ازش و الان میفهمم به نفعم بوده 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
سلام عزیزم نه خودم منصرف شدم از خواستم ولی حالم خیلی خوب شد و من تمام شرایط رو رعایت نکردم قطعا با ت ...

سلام عزیزم خداروشکر مهم اینه بفهمی اون خواسته به صلاحت نبوده و الان به آرامش رسیدی💖

آخه من امضاتو خوندم گفتم شاید رسیدی

یسسوال دارم گلم تو دوران پریودی حکمش چیه؟بایدچیکار کنیم؟

سلام عزیزم نه خودم منصرف شدم از خواستم ولی حالم خیلی خوب شد و من تمام شرایط رو رعایت نکردم قطعا با ت ...

گلم سئوالی دارم میتونم شخصی ازتون بپرسم؟ درخواست دوستی  میدم اگر موردی نبود قبول کنید

سوالم راجع به همیم چله است

گلم سئوالی دارم میتونم شخصی ازتون بپرسم؟ درخواست دوستی  میدم اگر موردی نبود قبول کنید سوالم را ...

سلام باشه عزیزم 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
سلام دوستان ی گرفتاریی واسم پیش اومده هرچی نذر میکنم هر ختمی ک بر میدارم اثر نداره واقعا گیر کردم با ...

سلام من پیشنهاد میکنم یک بار دعای نادعلی را برای مدت یک هفته به تعداد ۳ بار بعد از نماز صبح نذر کنید و انجام بدید ان شاالله مشکلتون حل میشه . فقط بدون شک و اطمینان به حل شدن این دعا را بخونید و مشکلتون را حل شده در نظر بگیرید . 

سلام شما از این ذکر حاجت گرفتید 

بله عزیزم🙏🏻✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بله عزیزم🙏🏻✨

حاجتتونن چی بود چقدر خوندید؟ 

راستش من خیلیییییییی دعا ختم ذکر گفتم اما ب نتیجه نرسیدم زیاد با اغقاد قلبی نمیخونم این دعا رو 

من مشکل مالی دارم میخام حدود 200 پول بدستم برسه و ی ق عه بنام دربیاد آمدنمیدونم چجوری نیت کنم 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
صراط علیٌ مستقیم صراطٌ مالک یوم الدین  اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین 110 مرتبه🥀🥀🥀 استغفا ...

سلام ببخشید تا چند روز بخونیم این ذکر رو؟ چله بگیریم تا ۴۰ روز؟

و اینکه یجا خونده بودم باید فقط آیه ایاک نعبد و ایاک نستعین رو تا ۴۰ روز ۱۱۰ مرتبه گفت

شما که تو این زمینه ها اطلاعات دارین میشه بگین کدومش درسته؟🙏

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰