2777
2789
عنوان

سلام دوستان

107 بازدید | 9 پست

تولده دخترمه خودمو شوهرمو دخترم هستیم فقط یکسالش داره میشه از وقتی هم ب دنیا اومده ب دلیل کرونا کاری نتونستم براش بکنم لطفا اگه عکس تولد داری برام بفرستین بتونم ایده بگیرم ممنون نتی نباشه لطفا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا راسته حالا نصفشم یادم نمیاد ننوشتم خلاصه هفت سال از زندگیمه 😔

اصن باورم نمیشه   الان ناراحت نیستی ؟ مثلا ک واسه گذشته ؟ یا الانت ؟ درس خوندی ؟ تا کلاس چندم ؟ الان چطوره شوهرت ؟ 

اصن باورم نمیشه   الان ناراحت نیستی ؟ مثلا ک واسه گذشته ؟ یا الانت ؟ درس خوندی ؟ تا کلاس چندم ؟ ...

خیلی ناراحت خدا غم دل منو نصیب دشمنمم نکنه هم واسه گذشتم خم واسه الانم هر ناراحتم هم پشیمون درسمم دیپلم ندارم فقط منتظر معجزه ام برام دعا کنید روزای شاد زندگیم برسه خیلی محتاجم 😔

خیلی ناراحت خدا غم دل منو نصیب دشمنمم نکنه هم واسه گذشتم خم واسه الانم هر ناراحتم هم پشیمون درسمم دی ...

دعا میکنم . چن سالته الان ؟ میذاره بیرون بری با دوستات خوش باشی ؟ کافه رستوران؟

دعا میکنم . چن سالته الان ؟ میذاره بیرون بری با دوستات خوش باشی ؟ کافه رستوران؟

۲۰ نبابا دوست چی با خانوادم حق بیرون رفتن ندارم با دوستام برم اینا کلا نمیزارن زن بره بیرون تا وقتی که یا داماد داشته باشه یا عروس الان من باید یکی بیاد دنبالم مثلا برم خونه بابام ی کوچه فاصله داریم یا یکی بیاد دنبالم برم خونه مامانش با اوناام دوسه کوچه فاصله داریم البته بگما منکه مستجرم الان خونمو عوض کردم پدرمیناام تازه اسباب کشی کردن تو داستان زندگیم خونه هامون نزدیکتر بود 

ای چ بد منم خیلی تنهام

متاهلی تو چرا تنهایی ؟البته اینم بگما از اخرین دعوامون ب اینور گوش شیطون کر خیلی خوب شدیم البته منکه خودمو زدم کلا ب بیخیالی هر کاری میکنه دیر میاد هرچی میشه دیگه کاری ندارم باهاش کلا اروم تر از قبل شدم اونم مهربونتر شده