2777
2789

سلام دخترا

برادرشوهرم بیماری داره با وجود زن و بچه پدرشوهرم به فکر درمانش هست و خانوم اش اهمیت نمیده خانواده همسرم شهرستانن پدرشوهرم به شوهر من زنگ میزنه بیا اینجا و ببرش دکتر و فلان الان یک ماه هست که برا بیماری اش اعصاب همه خرده و شوهرم درگیر اونا . منم هیچ اعتراضی نکردم که منو تنها میزاری میری و به من و بچه هم سخت میگذره .اعصابش خورده رو زندگی هم تاثیر گذاشته من فقط یک ماهه سکوت کردم و میگم برادر بزرگی وظیفه ات هست حتما برو. الانم برا بیماری اش رفتن تهران و من و پسرم خونه  تنهاییم.حالا گله ی من از این هست که شوهرم هیچ تشکری در بابت پیگیری های من و درک کردنام و نگرانی هام نمیکنه. یه جورایی میگه طبیعیه باید همینجوری باشی دیگه. بهش گفتم آزادی هر وقت خواستی بری و کمکی از دست منم بر میاد بگو . تازه بخاطر این موضوع اعصابش ضعیفه خیلی هم باهام سرد شده . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهي زود خوب شه میفهمم چی میگی

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ان شاءالله زودتر برادرشوهرت خوب بشه

بهترین کامنت

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خب شاید ناراحته داداششه 

اره حتما همینطوره اما خب یه جمله به من بگه تو هم اذیت میشی مرسی که همرام هستی الان ذهنم درگیر ه .. کلا من خیلی احترام به خانواده اش میزارم اما فکر میکنم شوهرم اصلا نمی بینه و خودش رو به ندیدن میزنه 

2790
2778
2791
2779
2792