2777
2789
عنوان

روح پدرم

564 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خوبيد؟ 

راهي ميشناسيد با روح پدرم ارتباط برقرار كنم ؟

الان تقريبا چهل روزه فوت شده ولي به خوابم نمياد 

هرچي ازش ميخوام كه بخوابم بياد نمياد 

خيلي دلتنگشم 😢😢😢

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

میشع ولی همه نمیتونن اونایی احضار اینا بلدن میتونن

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا رحمت کنه 

تو مفاتیح یه دعایی هست که اگه انجام بدی فرد مرده میاد بخوابت سرچ کنی میتونی ببینی

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.
میشع ولی همه نمیتونن اونایی احضار اینا بلدن میتونن

راهي ميخوام كه گناه نداشته باشه و جن بجاش نياد 

چون ميگن احضار روح گناه داره و بجاش اجنه ي كافر ميان 

و ديگه از زندگيت نميرن

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
عزیزم راهی نداره اصلااا روح  با دنیای ما ارتباطش قطعه

متاسفم‌ک کاملا حرفتون غلطه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزم راهی نداره اصلااا روح  با دنیای ما ارتباطش قطعه

بعضي وقتا ميگم نكنه فراموشمون كرده يا اينكه اصلا دنياي بعد از مرگي دركار نيست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز