2777
2789
عنوان

چکاکنم

69 بازدید | 16 پست

ازدست شوهرم فک مکنم دیگ براش مهم نیستم امشبم نیومده خونه بعد اینکه ده بار زنگ زدم و پیام دادم دفعه اخر جواب داد گف نمیاد و زنگ میزنم همین خسته شدم از دستش بفک طلاق و اینام نیستم دوتا بچه دارم 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی انبار داره برای کاراش اونجاس هم انباره هم خونس 

حتما پیگیر شو ببین علت خونه نیومدنش چیه

با‌محبت وارامش باهاش رفتار کن بذار انگیزش بیشتر شه برا اومدن ب خونه

بگو مثلا نیستی حس میکنم امنیت نداریم ودوس دارم باشی 

اگر با مهربونی واینا جواب نگرفتی ب بزرگترش بگو گوششو بپیچونه 

واشو ازانس بگیر با دپتا بچه هات برو اونجا یا زنگ بزن باباش بگو بید پیشتون بگو میترسم

من جرعت این کارو ندارم ازش بیزار شدم دیگ‌ خسته شدم از دستش

حتما پیگیر شو ببین علت خونه نیومدنش چیه با‌محبت وارامش باهاش رفتار کن بذار انگیزش بیشتر شه برا اومد ...

علتش اینک حتما براشمهم نیستم دیگ‌خانواده ها رم نمخام دخالت بدم چون قبلن مشکلاتی برام پیش اومده الان باخانوادم قهره منم هرچند وقت ی بار میرم دیدنشون اگ‌ب بابام باشع میگه فقط طلاق بگیر‌و‌ولش کن 

من جرعت این کارو ندارم ازش بیزار شدم دیگ‌ خسته شدم از دستش

یه بار جرعت کنی بیوفتی تو‌خیابون ابروش بره ادم میشه بگو بچه ها گریه کردن بگو بدون تو خوابم نمیبره بگو‌میترسم بگو ازدواج کردم که به مرد بالا سرم باشه بگو عاشقتم بکو بهش یه ماری کن

یه بار جرعت کنی بیوفتی تو‌خیابون ابروش بره ادم میشه بگو بچه ها گریه کردن بگو بدون تو خوابم نمیبره بگ ...

نمتونم تاحالا نکردم همش دربرابر کاراش سکوت کردم

علتش اینک حتما براشمهم نیستم دیگ‌خانواده ها رم نمخام دخالت بدم چون قبلن مشکلاتی برام پیش اومده الان ...

چی بگم والا شاید فکروخیال داره شاید ناراحتی چیزی داره

امیدوارم مشکلت زود حل بشه عزیزدلم😘❤️

نمتونم تاحالا نکردم همش دربرابر کاراش سکوت کردم

اشتباه دیگه من و مامانم عاشق شوهرمونیم مثل بچه هواشونو داریم به وقتشم پارشون میکنیما هر چیزی وقتی داره مگه تو بی کس و کاری تنها مظلوم بخوابی شوهر نداری مگه عین ادم بیاد خونه شام بخوره بخوابه 

اشتباه دیگه من و مامانم عاشق شوهرمونیم مثل بچه هواشونو داریم به وقتشم پارشون میکنیما هر چیزی وقتی دا ...

همیشه میومده امشبم زود اومد بعدش  رفت گفتم میاد ولی حتی زنگ نزد ک‌نمیاد خیلی دلخورم ازش دلم مخاد کلی حرف بارش کنم