2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

541 بازدید | 17 پست

سلام خانما یه سوال داشتم من خیلی آدم ولخرجیم به نظرتون با پولام اگه سکه ی پارسیان بخرم ضرر نمیکنم؟ واینکه موقع فروش چطور محاسبه میشه ؟واصلا ایا خرید وفروشی انجام میشه یا نه؟ چون واقعا تا حالا نداشتم وچیزی ازش نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

بخر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اره خوبه منم می‌خرم الان دو تا دارم کم کم جمع کن ،موقع خرید طلای خام حساب میکنه ده پونزده تومن هم میکشه روش ،موقع فروشم طلای خام حساب میکنه ده پونزده تومن هم کم میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوبه منم می‌خرم الان دو تا دارم کم کم جمع کن ،موقع خرید طلای خام حساب میکنه ده پونزده تومن هم می ...

عزیزم ی سوال.. توی اینستا یه طلافروشه استوری کرده بود ک برای پس انداز طلای دست دوم از سکه پارسیان بهتره چون ک میگ سکه پارسیان تقلبیش هم هس. منم میخاسم برای پس انداز پارسیان بخرم ولی ترسیدم. شما چطوری متوجه میشید تقلبی نیس. از جای خاصی میخرید؟

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
عزیزم ی سوال.. توی اینستا یه طلافروشه استوری کرده بود ک برای پس انداز طلای دست دوم از سکه پارسیان به ...

جدی میگید میشه مگه تقلبی هم باشه مگه ادم از طلا فروشی نمیخره؟؟؟ بعدش مگه رسید وفاکتور خرید نمیدن فکر نکنم همچین چیزی باشه بازم نمیدونم چون خودمم چیزی ازش نمیدونم😐

عزیزم ی سوال.. توی اینستا یه طلافروشه استوری کرده بود ک برای پس انداز طلای دست دوم از سکه پارسیان به ...

اره عزیزم تقلبیش زیاده راست گفته اگه پولت میرسه که طلا دست دوم بخر من خودم چون دو ماه یبار ۲۰۰تومن برام میمونه طلا که نمیدن باهاش ولی پارسیان میدن پارسیان می‌خرم از جای مطمئن تو بازار ،برو جا مطمئن بخر بگو طرف مهر هم بزنه جلدش ،بهش بگو تقلبی نباشه 

جدی میگید میشه مگه تقلبی هم باشه مگه ادم از طلا فروشی نمیخره؟؟؟ بعدش مگه رسید وفاکتور خرید نمیدن فکر ...

نمیدونم منم بهتر از شما نیسم. سردر نمیارم ولی اون طلافروشه گذاشته بود ک تقلبیش توی بازار زیاد شده😑

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
جدی میگید میشه مگه تقلبی هم باشه مگه ادم از طلا فروشی نمیخره؟؟؟ بعدش مگه رسید وفاکتور خرید نمیدن فکر ...

نه برا پارسیان و حتی سکه رسید نمیدن ،بله من خودم تو کادوها عقدم دو تا تقلبی بود بردم بفروشم طلا فروشه فهمید ابروم داشت میرفت فک کرد من میخوام سرش کلاه بذارم گفتم بخدا کادو عقدمه ،از جای نامهتبر خرید کرده بود کادو خواهرشوهرام بود 

اره عزیزم تقلبیش زیاده راست گفته اگه پولت میرسه که طلا دست دوم بخر من خودم چون دو ماه یبار ۲۰۰تومن ب ...

نمیدونم چرا بیشتر دوس دارم سکه بخرم. شاید چون با پول کمتر هم میدن. اره باید از یجای مطمئن بخرم. فک کنم بابام اشنا داره

حتما عزیزم مرسی ک جواب دادی❤

نه برا پارسیان و حتی سکه رسید نمیدن ،بله من خودم تو کادوها عقدم دو تا تقلبی بود بردم بفروشم طلا فروش ...

وااای چقد بی انصافن ک چیز تقلبی میدن دست مردم